ΑρχικήinetΤο Google Clock 6.1 σας επιτρέπει να βάλετε ήχο αφύπνισης από το...

Το Google Clock 6.1 σας επιτρέπει να βάλετε ήχο αφύπνισης από το Youtube ή την Pandora

Ενώ ορισμένοι από εσάς μπορεί να μην εμπιστεύονται το smartphone για ξυπνητήρι, άλλοι εξαρτώνται πλήρως από τα smartphone τους για να ξυπνάνε κάθε πρωί. Για όσους από εσάς χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή ξυπνητηριού στο smartphone σας, έχετε προσπαθήσει πιθανώς να αλλάξετε τον ήχο αφύπνισης αφού μπορείτε να τον έχετε βαρεθεί ή να σας έχει κουράσει. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές εφαρμογές ξυπνητηριού τρίτου μέρους στο Google Play Store, αλλά μία από τις καλύτερες είναι η εφαρμογή Google Clock.

Google

Λίγους μήνες πριν, η εφαρμογή Google Clock ενημερώθηκε για να συμπεριλάβει την ενσωμάτωση του Spotify. Αντί για την επιλογή ενός ήδη διαθέσιμου ήχου ή προσαρμοσμένου αρχείου ήχου για το ξυπνητήρι σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα τραγούδι από το Spotify ή ένα playlist της επιλογής σας για να κάνετε τα πρωινά σας λίγο πιο ευχάριστα (ή απογοητευτικά). Σήμερα, η λειτουργία επεκτείνεται ακόμη περισσότερο με υποστήριξη για το YouTube της Google καθώς και την Pandora. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τραγούδια και από τις δύο υπηρεσίες streaming, όπως ακριβώς κάνατε με το Spotify. Μιλώντας για το Spotify, δεδομένου ότι η υπηρεσία ήταν απλώς διαθέσιμη στην Ινδία, οι Ινδοί χρήστες με την εφαρμογή Google Clock θα πρέπει επίσης να μπορούν να ρυθμίζουν ήχους αφύπνισης χρησιμοποιώντας την υπηρεσία.

Προσωπικά, δεν είμαι τεράστιος φαν του να ξυπνάω με μουσική αφού συνήθως καταλήγω να μισώ το τραγούδι που με ξυπνά. Αλλά αν σας αρέσει να ξυπνάτε μουσική και να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες streaming μουσικής, τότε θα ξεκινάτε με ευχαρίστηση τα πρωινά σας με λίγη περισσότερη μουσική. Θα χρειαστεί να τρέχετε την τελευταία εφαρμογή Google Clock (έκδοση 6.1) και το YouTube Music ή την Pandora. Στην περίπτωση του YouTube, η δωρεάν έκδοση δεν θα λειτουργήσει. Θα χρειαστείτε μια συνδρομή στο Youtube για να μπορέσετε να ορίσετε ήχος αφύπνισης στο Google Clock.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS