Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Χρήστες του Spotify μπορεί να χάσουν τους λογαριασμούς τους λόγω ad blockers

blockersΤο Spotify δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, στους χρήστες που χρησιμοποιούν εργαλεία αποκλεισμού διαφημίσεων (ad blockers).

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 7 Φεβρουαρίου, η πλατφόρμα ανακοίνωσε στους χρήστες της ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις θα ενημερωθούν με τις αλλαγές που θα αρχίσουν να ισχύουν την 1η Μαρτίου.

Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές θα εφαρμοστούν μόνο για τους non-premium χρήστες.

Οι τελευταίες κατευθυντήριες γραμμές για τους χρήστες λένε τα εξής: «απαγορεύεται αυστηρά η καταστρατήγηση ή η παρεμπόδιση των διαφημίσεων στην υπηρεσία Spotify ή η δημιουργία ή διανομή εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να εμποδίζουν τις διαφημίσεις.»

Η μη συμμόρφωση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να διακόπτεται ή ακόμα χειρότερα να τερματίζεται ο λογαριασμός του χρήστη.

Αναφέρθηκε ότι περίπου 2 εκατομμύρια χρήστες του Spotify χρησιμοποιούσαν ad blockers, προκειμένου να αποφύγουν την εγγραφή στο λογαριασμό Premium, που χρεώνει US $ 9,99 το μήνα και δεν συνοδεύεται από διαφημίσεις.

Ορισμένοι χρήστες έχουν επίσης καταφύγει στη χρήση εφαρμογών τρίτων, για την πρόσβαση σε λειτουργίες Premium, παρά το γεγονός ότι οι συνδρομητές αυξήθηκαν από 71 σε 96 εκατομμύρια, το τέταρτο τρίμηνο του 2018.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Spotify, Daniel Ek, προσθέτει ωστόσο ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα έρθουν για τους χρήστες, με τη μορφή podcasts.

Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι επρόκειτο να αγοράσει τα Anchor και Gimlet Media, τα οποία παράγουν podcasts όπως το Reply All και το Crimetown αντίστοιχα.

«Υπάρχουν ατελείωτοι τρόποι να λέμε ιστορίες που στόχο έχουν να ψυχαγωγήσουν, να εκπαιδεύσουν, να προκαλέσουν, να εμπνεύσουν ή να μας φέρουν πιο κοντά και να σπάσουν τα πολιτιστικά εμπόδια.»

«Η μορφή του συνεχώς εξελίσσεται και ενώ το podcasting εξακολουθεί να είναι μία σχετικά μικρή επιχείρηση σήμερα, βλέπω απίστευτο δυναμικό ανάπτυξης σε αυτό τον τομέα και για το Spotify συγκεκριμένα», δήλωσε ο Daniel σε ένα blog post.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *