ΑρχικήinetΤο Spotify δοκιμάζει νέα λειτουργία music streaming

Το Spotify δοκιμάζει νέα λειτουργία music streaming

music-streamingΤο music streaming μπορεί να έχει γίνει o πιο δημοφιλής, για να μην αναφέρουμε o πιο προσοδοφόρους τρόπος να ακούει κανείς μουσική στις μέρες μας, αλλά δυστυχώς δεν καλύπτουν όλες οι υπηρεσίες το σύνολο των μουσικών μας προτιμήσεων. Μερικές φορές χρειάζονται περισσότερες από μία υπηρεσίες, ενώ άλλες φορές, καμία δεν παρέχει τη μουσική που μας αρέσει. Βλέποντας ότι υπάρχει αυτό το κενό, το Spotify φαίνεται ότι δουλεύει πάνω σε ένα χαρακτηριστικό, που θα επιτρέψει να εισάγουμε τη δική μας μουσική από το Android κινητό μας, ώστε να μην χρειαστεί να εγκαταλείψουμε καθόλου την εφαρμογή για να ακούσουμε τη μουσική που μας αρέσει.

Η δυνατότητα πρόσθεσης δικής μας μουσικής στο Spotify δεν είναι στην πραγματικότητα κάτι νέο. Το πρόβλημα που υπήρχε με αυτή ήταν πως αποτελούσε μια διαδικασία που αφορούσε κυρίως desktop και όχι τόσο φορητές συσκευές. Έπρεπε πρώτα ο χρήστης να μεταφορτώσει την μουσική στην επιφάνεια εργασίας του, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify desktop. Μόνο τότε θα μπορούσε να κάνει λήψη των ίδιων αρχείων στο τηλέφωνό του για ακρόαση χωρίς σύνδεση.

Στις μέρες μας όμως, πολλοί άνθρωποι μεταφέρουν τη μουσική τους στις “τσέπες” τους. Ειδικά στα Android, όπου είναι ελεύθεροι να τοποθετήσουν οποιοδήποτε αρχείο σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο αποθήκευσης. Σύμφωνα με μία χρήστη του Twitter, την Jane Manchun Wong, το Spotify ενδέχεται σύντομα να επιτρέψει στους χρήστες να φορτώσουν μουσική στο Spotify. Ή τουλάχιστον δοκιμάζει αυτή τη δυνατότητα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που η Wong εντόπισε ότι δοκιμάζετε στην εφαρμογή Android είναι η αποθήκευση των Podcast για αργότερα. Οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να θυμούνται ή να αναζητούν πάλι εκείνο το ενδιαφέρον podcast που συνάντησαν, αλλά δεν είχαν το χρόνο να το ακούσουν. Το Spotify φαίνεται να δοκιμάζει επίσης κάποιες αλλαγές UI για να κάνει την οθόνη podcast να φαίνεται λιγότερο χαοτική.

Φυσικά, όλα αυτά είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα πραγματοποιηθούν τελικά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS