ΑρχικήinetΤο Apple Music έχει τώρα πάνω από 56 εκατομμύρια συνδρομητές

Το Apple Music έχει τώρα πάνω από 56 εκατομμύρια συνδρομητές

Ενώ το Apple Music κυκλοφόρησε αργότερα σε σύγκριση με τις άλλες υπηρεσίες streaming εκεί έξω, φαίνεται να καλύπτει αρκετά γρήγορα. Νωρίτερα φέτος αναφέρθηκε ότι η Apple Music είχε περίπου 50 εκατομμύρια συνδρομητές, αλλά τώρα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των Financial Times, φαίνεται ότι ο αριθμός αυτός έχει φτάσει στα 56 εκατομμύρια περίπου σε μισό χρόνο.

Δεν είναι σαφές πόσο ακριβείς είναι αυτοί οι αριθμοί, αλλά σίγουρα δεν έχουμε εκπλαγεί από την αύξηση των συνδρομητών. Φαίνεται επίσης ότι αυτή η αύξηση των συνδρομητών προφανώς οφείλεται στην επιθετική προσέγγιση της Αpple προς την υπηρεσία, όπου φαίνεται να βγαίνει από το comfort zone της με πολλές ιδέες προώθησης.

Αυτή φαίνεται να είναι η δήλωση ενός ανώτερου στελέχους: «Η Αpple βγήκε στην συγκεκριμένη αγορά με ένα κατώτερο προϊόν πριν από τρία χρόνια. Το Apple Music δεν έγινε αυτό το θεαματικό προϊόν που αναμενόταν όπως το iTunes. Αλλά υπάρχει σαφέστατη βελτίωση με νέες ιδέες όλη την ώρα, που δεν θα είχαν κάνει πριν από δύο χρόνια.»

Υπήρξε επίσης μια αναφορά στο παρελθόν που ανέφερε ότι όσον αφορά την μουσική αγορά των ΗΠΑ, το Apple Music ίσως έχει ήδη ξεπεράσει το Spotify στην Αμερικάνικη αγορά, αν και το Spotify είναι ο leader στο σύνολο της αγοράς.

Apple

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS