Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
infosec

Εκδήλωση «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση...
Read More
infosec

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των...
Read More
infosec

Ο γονικός έλεγχος της Apple επιτρέπει την αναζήτηση πορνογραφικού και βίαιου υλικού

Οι γονικοί έλεγχοι της Apple στο iOS 12 είναι μάλλον ασυνεπείς: ορισμένοι όροι που αφορούν στο σεξ είναι μπλοκαρισμένοι, αλλά...
Read More
Latest Posts

Το Spotify πλέον δέχεται όλους τους podcasters στην πλατφόρμα της

Το Spotify έχει «ανοίξει τις πόρτες του» στο κοινό τελευταία, με σημαντικές αλλαγές στην πλατφόρμα. Μια από αυτές είναι η δυνατότητα των καλλιτεχνών να ανεβάσουν τα κομμάτια τους απευθείας στην πλατφόρμα του Spotify. Τώρα η streaming υπηρεσία, κάνει μια παρόμοια πρόσκληση σε podcasters, επιτρέποντας σε όλους να προσθέσουν τα show τους στην κατηφοριά των podcast.

Το Spotify δεν θα διατηρεί η ίδια τα shows, αλλά θα τα προωθεί μέσω της πλατφόρμας της αφού δημοσιευτούν από τον δημιουργό τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρήσετε το RSS feed του podcast σας στο Spotify, και αυτόματα μετά την δημοσίευση νέου υλικού, το υλικό θα υπάρχει και στο Spotify.

Το πρόγραμμα Spotιfy for Podcasters είναι προς το παρών σε έκδοση beta, και η εταιρεία προειδοποιεί ότι δεν έχει δοκιμαστεί. Ωστόσο η υπηρεσία εγγυάται ότι θα υπάρχουν στατιστικά που θα ανανεώνονται ανά ημέρα, στα οποία ο χρήστης θα μπορεί να δει το πως αποδίδουν  τα podcasts του. Τα στατιστικά θα περιλαμβάνουν: δημογραφικά του κοινού, τους followers, την τοποθεσία των ακροατών, και το engagement.

Μια μεγάλη ανησυχία των podcasters (και όλων των δημιουργών) είναι το πως θα «φτάσουν» μεγαλύτερο κοινό. Το να προσθέσουν το υλικό τους σε μια πλατφόρμα με 180 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες είναι σίγουρα μια καλή αρχή, που θα τους παρέχει και αναλυτικά στατιστικά του κοινού. Όσο για την πλευρά της εταιρείας, το ότι θα διευρύνει το περιεχόμενο της χωρίς κάποιο επιπρόσθετο κόστος, μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Η υπηρεσία έχει δείξει τον τελευταίο καιρό ότι είναι ευπρόσδεκτη ακόμα και σε όχι τόσο γνωστούς καλλιτέχνες / δημιουργούς.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *