ΑρχικήinetΤο Spotify πλέον δέχεται όλους τους podcasters στην πλατφόρμα της

Το Spotify πλέον δέχεται όλους τους podcasters στην πλατφόρμα της

Το Spotify έχει «ανοίξει τις πόρτες του» στο κοινό τελευταία, με σημαντικές αλλαγές στην πλατφόρμα. Μια από αυτές είναι η δυνατότητα των καλλιτεχνών να ανεβάσουν τα κομμάτια τους απευθείας στην πλατφόρμα του Spotify. Τώρα η streaming υπηρεσία, κάνει μια παρόμοια πρόσκληση σε podcasters, επιτρέποντας σε όλους να προσθέσουν τα show τους στην κατηφοριά των podcast.

Το Spotify δεν θα διατηρεί η ίδια τα shows, αλλά θα τα προωθεί μέσω της πλατφόρμας της αφού δημοσιευτούν από τον δημιουργό τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρήσετε το RSS feed του podcast σας στο Spotify, και αυτόματα μετά την δημοσίευση νέου υλικού, το υλικό θα υπάρχει και στο Spotify.

Το πρόγραμμα Spotιfy for Podcasters είναι προς το παρών σε έκδοση beta, και η εταιρεία προειδοποιεί ότι δεν έχει δοκιμαστεί. Ωστόσο η υπηρεσία εγγυάται ότι θα υπάρχουν στατιστικά που θα ανανεώνονται ανά ημέρα, στα οποία ο χρήστης θα μπορεί να δει το πως αποδίδουν  τα podcasts του. Τα στατιστικά θα περιλαμβάνουν: δημογραφικά του κοινού, τους followers, την τοποθεσία των ακροατών, και το engagement.

Μια μεγάλη ανησυχία των podcasters (και όλων των δημιουργών) είναι το πως θα «φτάσουν» μεγαλύτερο κοινό. Το να προσθέσουν το υλικό τους σε μια πλατφόρμα με 180 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες είναι σίγουρα μια καλή αρχή, που θα τους παρέχει και αναλυτικά στατιστικά του κοινού. Όσο για την πλευρά της εταιρείας, το ότι θα διευρύνει το περιεχόμενο της χωρίς κάποιο επιπρόσθετο κόστος, μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Η υπηρεσία έχει δείξει τον τελευταίο καιρό ότι είναι ευπρόσδεκτη ακόμα και σε όχι τόσο γνωστούς καλλιτέχνες / δημιουργούς.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS