ΑρχικήinetΤο νέο Xiaomi Mi 9 διαθέτει ασύρματο φορτιστή 20 W

Το νέο Xiaomi Mi 9 διαθέτει ασύρματο φορτιστή 20 W

Mi 9Η Xiaomi κυκλοφόρησε επίσημα το Mi 9 σε μια εκδήλωση στην Κίνα. Η κορυφαία τριπλή κάμερα τροφοδοτείται από το νέο chip Snapdragon 855 της Qualcomm και υποστηρίζεται από 6 έως 8GB μνήμης RAM – ανάλογα με το μοντέλο που επιλέγετε. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο επικεφαλής της εταιρείας, Lei Jun, επιβεβαίωσε μια νέα λειτουργία “Game Turbo”, η οποία θα ενισχύσει την απόδοση του τηλεφώνου και θα βελτιστοποιήσει την οθόνη του για gaming.

Tο Mi 9 ξεχωρίζει για τις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, ξεκινώντας με τον κύριο αισθητήρα 48 megapixel, που διαθέτει διάφραγμα f / 1,75 και αυτόματη εστίαση με λέιζερ. Συμπληρώνεται από έναν τηλεφακό 12 megapixel και έναν ευρυγώνιο φακό 16 megapixel. Αυτός ο συνδυασμός καμερών συνοδεύεται από χαρακτηριστικά AI, συμπεριλαμβανομένης μίας δυνατότητας διόρθωσης για πρόσωπα σε σφαιρικές λήψεις.

Υπάρχει επίσης η λειτουργία “Moon Mode”, η οποία μπορεί να λαμβάνει καθαρές και λεπτομερείς φωτογραφίες από τον φυσικό δορυφόρο του πλανήτη μας και, πιθανώς, άλλα φωτεινά και μακρινά αντικείμενα.

Αν κοιτάξετε το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, θα βρείτε μια selfie κάμερα 20-megapixel και μια οθόνη AMOLED 6,39 ιντσών – η συσκευή φαίνεται να έχει αναλογία οθόνης 90,7 τοις εκατό – με ανάλυση FHD +. Η πλήρως καμπυλωμένη «πλάτη» της συσκευής μοιάζει με τις συσκευές OnePlus. Το Mi 8 της Xiaomi είχε μόνο καμπύλες άκρες.

Το Mi 9 διαθέτει επίσης σαρωτή ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη, συμβατότητα NFC και τηλεχειριστήριο για τηλεοράσεις και κλιματιστικά. Ο Jun λέει ότι η Xiaomi είχε αποσύρει το τηλεχειριστήριο IR από το Mi 8, αλλά το τοποθέτησε ξανά στο νέο μοντέλο λόγω ζήτησης. Το Mi 9 έχει πιο δυνατά ηχητικά από το Mi 8.

Διαθέτει μπαταρία 3.300 mAh και φορτίζεται πλήρως μέσα σε 60 λεπτά. Η ασύρματη δυνατότητα φόρτισης των 20 W είναι ταχύτερη από τις τεχνολογίες της Samsung και της Huawei (15W), για να μην αναφέρουμε τις πιο αργές μεθόδους του iPhone και άλλων ανταγωνιστών. Η Xiaomi εισήγαγε έναν ασύρματο φορτιστή 15 δολαρίων, ένα power bank 10,000 mAh 22 δολαρίων και μια ασύρματη βάση φόρτισης 25 δολαρίων.

Εκτός από τη βασική έκδοση Mi 9, η Xiaomi ανακοίνωσε μια διαφανή περιορισμένη έκδοση. Έχει διαφορετική κάμερα με έναν επιπλέον φακό και γρηγορότερο διάφραγμα f / 1,47. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει διπλάσια ποσότητα μνήμης RAM – 12GB αντί για 6 ή 8GB.

Η πιο βασική έκδοση του Mi 9 με 6GB μνήμης RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης κοστίζει περίπου 446 δολάρια. Εν τω μεταξύ, η έκδοση 8GB και η διαφανής έκδοση με 12GB μνήμης RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης κοστίζουν 490 δολάρια και 595 δολάρια, αντίστοιχα.

Εκτός από αυτές τις τρεις εκδόσεις, η Xiaomi παρουσίασε και μια μικρότερη, φθηνότερη έκδοση, που ονομάζεται Mi 9 SE. Διαθέτει οθόνη AMOLED 5,97 ιντσών. Διαθέτει τριπλή κάμερα 48-megapixel, 8 megapixel και 13 megapixel. Έχει επίσης selfie κάμερα 20-megapixel. Η συσκευή τροφοδοτείται από τσιπ Snapdragon 712, έχει συμβατότητα NFC, σαρωτή ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος 5ης γενιάς και τηλεχειριστήριο IR.

Το μικρότερο τηλέφωνο της Xiaomi έρχεται σε δύο εκδόσεις, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με μνήμη RAM 6GB. Η συσκευή των 300 δολαρίων θα έχει χώρο αποθήκευσης 64GB, ενώ η ελαφρώς ακριβότερη των 340 δολαρίων, θα διαθέτει 128GB.

Η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να λαμβάνει προ-παραγγελίες για τη βασική έκδοση του Mi 9, η οποία θα κυκλοφορεί στις 26 Φεβρουαρίου. Δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα είναι διαθέσιμη η διαφανής έκδοση και το Mi 9 SE. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει λόγος για διεθνή διαθεσιμότητα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS