ΑρχικήinetΤο Warframe:Fortuna κυκλοφόρησε στο Nintendo Switch

Το Warframe:Fortuna κυκλοφόρησε στο Nintendo Switch

Warframe:FortunaΤο Warframe είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι που αρχικά κυκλοφόρησε για το PS4 και το Xbox One.  Οι παίκτες ολοκληρώνουν αποστολές, ως μία φυλή αρχαίων πολεμιστών, σε μια κατάσταση πολέμου μεταξύ των πλανητών. Και σήμερα κυκλοφορεί την επέκταση Warframe Venus-themed Fortuna για το Nintendo Switch.

Το Warframe:Fortuna, καλεί τους παίκτες να εξερευνήσουν το εξωγήινο τοπίο του πλανήτη Αφροδίτη, που είναι γεμάτο από εχθρικές απειλές, βαθιά μυστήρια και ένα ολόκληρο οικοσύστημα, λίγο πριν την καταστροφή.

Η επιφάνεια της Αφροδίτης περιγράφεται ως “ένα εξωτικό έδαφος που καλύπτεται από δομές Orokin, πανύψηλα δάση από μανιτάρια, ωκεάνια χλωρίδα και απειλούμενα πλάσματα”.

Η Fortuna είναι η βάση για ένα νέο τμήμα της Solaris United και είναι το σημείο όπου οι παίκτες λαμβάνουν αποστολές και κερδίζουν ανταμοιβές, προτού επιστρέψουν στην επιφάνεια για το τέλος του παιχνιδιού.

Το περιβάλλον της Αφροδίτης προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για πειραματισμό, με τις διάφορες βελτιώσεις που εισήχθησαν ως μέρος της επέκτασης Fortuna.

Οι πιο ενδιαφέρουσες από αυτές τις βελτιώσεις είναι το hoverboarding, οι αραχνοειδείς εχθροί που ονομάζονται Raknoids και οι αποστολές διάσωσης άγριων ζώων.

Ωστόσο, η αναβάθμιση του Nintendo Switch δεν θα περιλαμβάνει την επέκταση του Warframe Profit-Taker, αν και αυτό το δημοφιλές χαρακτηριστικό αναμένεται να φτάσει σύντομα στο Nintendo Switch.

Η δημιουργός του Warframe:Fortuna, Digital Extremes, δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου: “Με το νέο K-Drive Hoverboard, οι παίκτες μπορούν να περιηγηθούν σε ολόκληρη την Αφροδίτη και να εξερευνήσουν το τεράστιο, εκπληκτικό τοπίο.”

“Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνετε! Ακολουθήστε το μονοπάτι του αιματηρού, ισχυρού Garuda Warframe – το οποίο προσφέρει έναν θανατηφόρο συνδυασμό δυνατοτήτων για να καταστρέψετε τον εχθρό.

Ή προστατέψτε τα παράξενα, υπέροχα ζώα του Vallis από την να εξαφάνιση, συγκεντρώστε πόρους μέσω της εξόρυξης και της αλιείας και πολλά άλλα. Ελάτε να μας επισκεφτείτε στην Αφροδίτη! ”

Κύρια χαρακτηριστικά του Warframe:Fortuna

Σχεδιάστε και κατασκευάστε όπλα καταστροφής, για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε απειλή.

Συνεργαστείτε με το The Business για να παρακολουθήσετε τα απειλούμενα είδη και να τα στείλετε με ασφάλεια μακριά από τους Taxmen.

Η Fortuna προσφέρει επίσης βελτιωμένους τρόπους εξόρυξης και ψαρέματος και τα προηγμένα εργαλεία για το σκοπό αυτό, μπορούν να συναρμολογηθούν από απλά υλικά ή ακόμη και να τα ανταλλάξετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS