ΑρχικήinetΗ νέα πλατφόρμα Cloud της Matterport δίνει πρόσβαση στην 3D τεχνολογία

Η νέα πλατφόρμα Cloud της Matterport δίνει πρόσβαση στην 3D τεχνολογία

3D Η Matterport, ο παγκόσμιος ηγέτης στην 3D τεχνολογία, παρουσίασε σήμερα το Matterport Cloud 3.0, μια πλατφόρμα που βασίζεται σε συνδρομές και δίνει τη δυνατότητα 3D καταγραφής σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Η νέα πλατφόρμα λογισμικού ενισχύει τη δύναμη της πρωτοποριακής Pro2 camera της Matterport και δίνει τη δυνατότητα σε νέους χρήστες να μετατρέπουν πανοραμικές φωτογραφίες και εικόνες 360 μοιρών από κάμερες με σφαιρικό φακό σε 3D μοντέλα.

Αποτελεί καινοτομία στην κατηγορία της, με αυτές τις νέες δυνατότητες να έχουν καταστεί δυνατές χάρη στις εξελίξεις στην τεχνολογία επεξεργασίας εικόνων, που βασίζεται στην τεχνολογία AI της Matterport, γνωστή ως Cortex. Το Cortex εκπαιδεύεται πάνω στο κορυφαίο σύνολο δεδομένων της Matterport, που περιλαμβάνει δισεκατομμύρια 3D δεδομένα και μπορεί να κατασκευάσει εκπληκτικά μοντέλα 3D από δισδιάστατες εικόνες που λαμβάνονται από κάμερες με σφαιρικό φακό.

Αυτή η νέα κατηγορία κάμερας, η οποία ξεκινά από 400$ και κάτω, παρέχει μια λύση χαμηλού κόστους και απλή ως προς τη λήψη, τη δημιουργία και τη δημοσίευση 3D εμπειριών. Το Matterport Cloud 3.0 επεκτείνει το οικοσύστημα της Matterport για να πετύχει επαγγελματική 3D καταγραφή, προσθέτοντας τη σειρά Pro2 camera της Matterport και τον σαρωτή λέιζερ Leica Geosystems BLK360 και καθιστώντας την επαναστατική 3D εμπειρία προσβάσιμη σε μια σημαντικά ευρύτερη αγορά. Η νέα προσφορά απευθύνεται σε πελάτες που δεν χρειάζονται την ακρίβεια, την απόδοση και την ποιότητα εικόνας των επαγγελματικών προϊόντων της Matterport.

Ο κ. RJ Pittman, Διευθύνων Σύμβουλος της Matterport δήλωσε: «Σήμερα ξεκινάει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για τη Matterport, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους παρόχους υπηρεσιών μας. Με το Matterport Cloud 3.0 και το Cortex, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξή μας, για να εξυπηρετούμε καλύτερα τους νέους και τους υπάρχοντες πελάτες μας και τους συνεργάτες μας, παρέχοντας περισσότερες επιλογές. Η ευελιξία μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε μια συναρπαστική entry-level λύση για απλά, μικρότερα projects, ενώ συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να επεκτείνουμε την κορυφαία εμπειρία Pro2 καταγραφής για επαγγελματίες χρήστες”.

Εκτός από αυτές τις σημαντικές εξελίξεις για το Matterport Cloud 3.0, η εταιρεία δεσμεύεται να ανοίξει σταδιακά την πλατφόρμα στην ευρύτερη κοινότητα προγραμματιστών, ξεκινώντας από αυτή τη χρονιά. Αυτό θα φέρει μια νέα σειρά λειτουργιών στους πελάτες της Matterport .

Matterport Cloud 3.0: Χαρακτηριστικά

Το Cortex, η κορυφαία AI μηχανή της Matterport, έχει τη μοναδική δυνατότητα να μετατρέπει εικόνες 360 μοιρών από κάμερες με σφαιρικό φακό σε εμβληματικές 3D εμπειρίες χρησιμοποιώντας αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης, βασισμένους στο μοναδικό σύνολο δεδομένων της Matterport.

Το Cortex περιλαμβάνει «τρισδιάστατη νοημοσύνη» που μπορεί να κατανοήσει τα αντικείμενα, τα δωμάτια και τα λεπτομερή χαρακτηριστικά ενός χώρου.

Matterport 3.0: Ενημερώσεις

Workshop 3.0 – Το βασικό περιβάλλον επεξεργασίας εικόνων του Matterport έχει τώρα καλύτερο user interface και καλύτερη οργάνωση χαρακτηριστικών και ελέγχων.

Showcase 3.0 & SDK – Κυκλοφόρησε με δραματική αύξηση τόσο στην ταχύτητα όσο και στην απόδοση.

Capture App 3 – Η ολοκαίνουργια έκδοση της εφαρμογής 3D capture της Matterport (σε έκδοση beta) υπάρχει τώρα τόσο στο iPhone όσο και στο iPad.

Διαθεσιμότητα και τιμή

3.0 software: Cloud, Workshop, Showcase και Capture, είναι διαθέσιμα στους υπάρχοντες  πελάτες της Matterport σε έκδοση beta.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site matterport.com/register.

Οι κάμερες Pro 2 και Pro 2 Lite θα είναι διαθέσιμες σε μειωμένη τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η ακόλουθη τιμολόγηση έχει αρχίσει από τις 28/1/2019:

Η Pro2 3D Camera με αρχική τιμή 3.395$, τώρα θα είναι διαθέσιμη για 2.995$.

Η Pro2 Lite 3D Camera  με αρχική τιμή 2,495$, τώρα θα είναι διαθέσιμη για 1,995$.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS