Κυριακή, 31 Μαΐου, 23:07
Αρχική inet Η νέα πλατφόρμα Cloud της Matterport δίνει πρόσβαση στην 3D τεχνολογία

Η νέα πλατφόρμα Cloud της Matterport δίνει πρόσβαση στην 3D τεχνολογία

3D Η Matterport, ο παγκόσμιος ηγέτης στην 3D τεχνολογία, παρουσίασε σήμερα το Matterport Cloud 3.0, μια πλατφόρμα που βασίζεται σε συνδρομές και δίνει τη δυνατότητα 3D καταγραφής σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Η νέα πλατφόρμα λογισμικού ενισχύει τη δύναμη της πρωτοποριακής Pro2 camera της Matterport και δίνει τη δυνατότητα σε νέους χρήστες να μετατρέπουν πανοραμικές φωτογραφίες και εικόνες 360 μοιρών από κάμερες με σφαιρικό φακό σε 3D μοντέλα.

Αποτελεί καινοτομία στην κατηγορία της, με αυτές τις νέες δυνατότητες να έχουν καταστεί δυνατές χάρη στις εξελίξεις στην τεχνολογία επεξεργασίας εικόνων, που βασίζεται στην τεχνολογία AI της Matterport, γνωστή ως Cortex. Το Cortex εκπαιδεύεται πάνω στο κορυφαίο σύνολο δεδομένων της Matterport, που περιλαμβάνει δισεκατομμύρια 3D δεδομένα και μπορεί να κατασκευάσει εκπληκτικά μοντέλα 3D από δισδιάστατες εικόνες που λαμβάνονται από κάμερες με σφαιρικό φακό.

Αυτή η νέα κατηγορία κάμερας, η οποία ξεκινά από 400$ και κάτω, παρέχει μια λύση χαμηλού κόστους και απλή ως προς τη λήψη, τη δημιουργία και τη δημοσίευση 3D εμπειριών. Το Matterport Cloud 3.0 επεκτείνει το οικοσύστημα της Matterport για να πετύχει επαγγελματική 3D καταγραφή, προσθέτοντας τη σειρά Pro2 camera της Matterport και τον σαρωτή λέιζερ Leica Geosystems BLK360 και καθιστώντας την επαναστατική 3D εμπειρία προσβάσιμη σε μια σημαντικά ευρύτερη αγορά. Η νέα προσφορά απευθύνεται σε πελάτες που δεν χρειάζονται την ακρίβεια, την απόδοση και την ποιότητα εικόνας των επαγγελματικών προϊόντων της Matterport.

Ο κ. RJ Pittman, Διευθύνων Σύμβουλος της Matterport δήλωσε: «Σήμερα ξεκινάει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για τη Matterport, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους παρόχους υπηρεσιών μας. Με το Matterport Cloud 3.0 και το Cortex, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξή μας, για να εξυπηρετούμε καλύτερα τους νέους και τους υπάρχοντες πελάτες μας και τους συνεργάτες μας, παρέχοντας περισσότερες επιλογές. Η ευελιξία μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε μια συναρπαστική entry-level λύση για απλά, μικρότερα projects, ενώ συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να επεκτείνουμε την κορυφαία εμπειρία Pro2 καταγραφής για επαγγελματίες χρήστες”.

Εκτός από αυτές τις σημαντικές εξελίξεις για το Matterport Cloud 3.0, η εταιρεία δεσμεύεται να ανοίξει σταδιακά την πλατφόρμα στην ευρύτερη κοινότητα προγραμματιστών, ξεκινώντας από αυτή τη χρονιά. Αυτό θα φέρει μια νέα σειρά λειτουργιών στους πελάτες της Matterport .

Matterport Cloud 3.0: Χαρακτηριστικά

Το Cortex, η κορυφαία AI μηχανή της Matterport, έχει τη μοναδική δυνατότητα να μετατρέπει εικόνες 360 μοιρών από κάμερες με σφαιρικό φακό σε εμβληματικές 3D εμπειρίες χρησιμοποιώντας αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης, βασισμένους στο μοναδικό σύνολο δεδομένων της Matterport.

Το Cortex περιλαμβάνει «τρισδιάστατη νοημοσύνη» που μπορεί να κατανοήσει τα αντικείμενα, τα δωμάτια και τα λεπτομερή χαρακτηριστικά ενός χώρου.

Matterport 3.0: Ενημερώσεις

Workshop 3.0 – Το βασικό περιβάλλον επεξεργασίας εικόνων του Matterport έχει τώρα καλύτερο user interface και καλύτερη οργάνωση χαρακτηριστικών και ελέγχων.

Showcase 3.0 & SDK – Κυκλοφόρησε με δραματική αύξηση τόσο στην ταχύτητα όσο και στην απόδοση.

Capture App 3 – Η ολοκαίνουργια έκδοση της εφαρμογής 3D capture της Matterport (σε έκδοση beta) υπάρχει τώρα τόσο στο iPhone όσο και στο iPad.

Διαθεσιμότητα και τιμή

3.0 software: Cloud, Workshop, Showcase και Capture, είναι διαθέσιμα στους υπάρχοντες  πελάτες της Matterport σε έκδοση beta.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site matterport.com/register.

Οι κάμερες Pro 2 και Pro 2 Lite θα είναι διαθέσιμες σε μειωμένη τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η ακόλουθη τιμολόγηση έχει αρχίσει από τις 28/1/2019:

Η Pro2 3D Camera με αρχική τιμή 3.395$, τώρα θα είναι διαθέσιμη για 2.995$.

Η Pro2 Lite 3D Camera  με αρχική τιμή 2,495$, τώρα θα είναι διαθέσιμη για 1,995$.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.