ΑρχικήinetΟ Steve Wozniak πούλησε όλα τα Bitcoin του στην τιμή των 20,000$

Ο Steve Wozniak πούλησε όλα τα Bitcoin του στην τιμή των 20,000$

Wozniak Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να έχουν τη δυνατότητα να γυρίσουν το χρόνο πίσω, βλέποντας τις κινήσεις και τις ενέργειες των χρηματοπιστωτικών αγορών. Φανταστείτε να επιστρέφατε στο χρόνο και να αγοράζατε Bitcoin αξίας 100.000 δολαρίων όταν η αξία του ήταν μόλις 10 δολάρια το ένα. Ο Steve Wozniak, συνιδρυτής της Apple, ισχυρίζεται ότι πρόβλεψε ότι η βασική τιμή του Bitcoin δεν θα έμενε τόσο υψηλή όσο είχε φτάσει τον Ιανουάριο του 2018 και πούλησε όλες τις μετοχές του όταν η αξία τους ήταν περίπου 20.000 δολάρια.

Σε μια έκθεση που κυκλοφόρησε το Business Insider, λέγεται ότι ο Wozniak δήλωσε ότι αγόρασε ένα σημαντικό ποσό Bitcoin όταν η τιμή του ήταν μόλις περίπου 700$, δηλώνοντας ότι ήθελε περισσότερο να διερευνήσει τις τεχνολογικές δυνατότητές του. Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης  με τον ειδικό μάρκετινγκ Seth Godin, ο Wozniak μίλησε συγκεκριμένα για το σκεπτικό του να πουλήσει τα Bitcoin που διέθετε. «Όταν ανέβηκε η τιμή τους, είπα ότι δεν θέλω να είμαι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που παρακολουθούν συνέχεια και νοιάζονται για τους αριθμούς. Δεν θέλω να ανησυχώ για τέτοια πράγματα στη ζωή μου», εξηγεί ο Wozniak.

Οι απόψεις ενός πραγματικού ειδικού τεχνολογίας για το Cryptocurrency

Ο Wozniak είναι συνιδρυτής της Apple Inc. και ήταν ο πρώτος ειδικός τεχνολογίας,  που επέβλεψε και καθοδήγησε όλες τις κύριες τεχνολογικές εξελίξεις που σχετίζονται με τους υπολογιστές της Apple. Η ιδέα σχετικά με τα cryptocurrencies είναι παρόμοια με αυτή της Apple, η οποία θέλησε να φέρει την τεχνολογία, που παραδοσιακά ήταν διαθέσιμη μόνο σε μεγάλες εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, στα σπίτια όλων των Αμερικανών.

Η ιδεολογία του cryptocurrency περιστρέφεται γύρω από την παγκόσμια και αποκεντρωμένη οικονομική αλληλεπίδραση χωρίς την ανάγκη ενός κεντρικού μεσάζοντα. Ο Wozniak δήλωσε ότι πίστευε ότι το Bitcoin θα μπορούσε τελικά να έχει καλύτερη αποθηκευτική αξία από αυτά που ήδη χρησιμοποιούνταν, όπως το χρυσό και το ασήμι.

Πρόσφατα αναφέρθηκε, ότι ο Wozniak υπήρξε συνιδρυτής μιας blockchain startup, που επεδίωκε να διαταράξει τις τρέχουσες μεθόδους πληρωμής.

Πολλοί άνθρωποι στην αγορά των ψηφιακών νομισμάτων, θα είχαν εξοικονομήσει δισεκατομμύρια δολάρια αν ήταν σε θέση να εκτιμήσουν πότε θα έπεφτε η τιμή τους. Τι χρειαζόταν για να καταλάβει κανείς πότε η αγορά έφτασε στα όριά της; Ο Wozniak έδειξε ακούσια ότι ο λόγος ήταν η αντιστάθμιση της κερδοσκοπίας σε σχέση με την πραγματική αξία και την τεχνολογική αξιοποίηση. “Ο στόχος μου ήταν να ταξιδέψω σε ένα μέρος όπως η Στοκχόλμη και να πάω σε εστιατόρια και ξενοδοχεία που δέχονται μόνο bitcoin και να χρησιμοποιώ μόνο bitcoin όταν ταξιδεύω”, εξηγεί ο Wozniak. Θα μπορούσε να ήταν το γεγονός ότι συνειδητοποίησε το πόσοι δέχονταν το Bitcoin ως πληρωμή, και ως εκ τούτου, αφού είδε τη δημοσιότητά του να ανεβαίνει, διαπίστωσε ότι ήταν πιο συνετό να πουλήσει τη στιγμή που οι υπόλοιποι άρχιζαν να ενθουσιάζονται πολύ με αυτό.

Παρόλα αυτά, ο συνιδρυτής της Apple δηλώνει ότι εξακολουθεί να πιστεύει στην εφαρμογή του Bitcoin και του blockchain, όπως κατέστησε σαφές μέσω της νεότερης εταιρείας του, της “EQUI Global”. Η εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει στην τεχνολογία blockchain και να διαθέσει χρηματικά ποσά για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης projects και να παρέχει εξειδικευμένες και καλά εξακριβωμένες στρατηγικές και βιομηχανικές συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS