ΑρχικήinetΗ Samsung ανακοινώνει το Galaxy A9 Pro με οθόνη Infinity-O

Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy A9 Pro με οθόνη Infinity-O

Ενώ όλοι περιμένουν τη Samsung να ανακοινώσει τη σειρά Galaxy S10, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία ανοίγει το δρόμο για τις νέες οθόνες Infinity-O σε άλλα λανσαρίσματα προϊόντων.

Αυτές τις μέρες η εταιρεία κυκλοφόρησε το Galaxy A9 Pro, μια rebranded έκδοση του Galaxy A8s ειδικά για την εγχώρια αγορά του.

Το A8 κυκλοφόρησε αρχικά στην Κίνα στα τέλη του 2018, αλλά τώρα φαίνεται ότι η Samsung προωθεί το διεθνές λανσάρισμα της συσκευής με επέκταση στη Νότια Κορέα.

Οι προδιαγραφές είναι σχεδόν οι ίδιες όπως στην περίπτωση του A8, οπότε το μόνο που είναι διαφορετικό είναι το όνομα.

Το hardware περιλαμβάνει ένα chip Qualcomm Snapdragon 710 που συνδυάζεται με μνήμη RAM 6GB και αποθήκευση 128GB. Το Galaxy A9 Pro χρησιμοποιεί μια οθόνη LCD Infinity O 6,4 ιντσών, έτσι η Samsung δημιούργησε διάτρητες οπές στην οθόνη για να αποφύγει τη χρήση μιας εγκοπής και να μεγιστοποιήσει την έκταση. Το Galaxy S10 αναμένεται να χρησιμοποιήσει μια παρόμοια προσέγγιση, οπότε το A9 Pro μας δίνει μια πρώιμη ματιά στην οθόνη που θα χρησιμοποιηθεί στην επερχόμενη ναυαρχίδα.

Το τηλέφωνο έρχεται με μπροστινή κάμερα που είναι ενσωματωμένη στη γυάλινη επιφάνεια με οθόνη αναλογίας και η οθόνη  19,5:9.

Υπάρχουν τρεις κάμερες τοποθετημένες στο πίσω μέρος: ένας κύριος αισθητήρας 24 megapixel, ένας τηλεφακός 10 megapixel με υποστήριξη για 2x οπτικό ζουμ και ένας τρίτος αισθητήρας 5 megapixel του εφέ bokeh.

Το Galaxy A9 Pro θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου στη Νότια Κορέα και θα διατίθεται σε πολλά χρώματα, όπως το Absolute Black, το Black και το Blue. Η συσκευή θα κοστίζει περίπου $ 550.

Πιθανότατα, η Samsung θα το φέρει και σε άλλες αγορές κατά τους προσεχείς μήνες, αν και για τώρα είναι αρκετά σαφές ότι όλα τα μάτια βρίσκονται στο Galaxy S10.

Samsung

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS