ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy Note 10 θα διαθέτει οθόνη 6,66 ίντσες

Το Samsung Galaxy Note 10 θα διαθέτει οθόνη 6,66 ίντσες

Η Samsung σχεδιάζει σημαντικές αναβαθμίσεις για τα Galaxy S και τα Galaxy Note του επόμενου έτους τα οποία θα διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες.

Συγκεκριμένα, το Note 10 θα μπορούσε να έρθει με μια οθόνη 6,66 ίντσες.

Η σειρά Galaxy S10 θα διαθέτει μεγαλύτερες οθόνες, ενώ το κορυφαίο μοντέλο, το οποίο θα μπορούσε να προσφέρει και ένα σύστημα τριπλής κάμερας, μπορεί να έχει οθόνη 6,44 ίντσες.

Επειδή το Note μοντέλο της Samsung ήταν πάντα μεγαλύτερο από το κορυφαίο μοντέλο Galaxy S, σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε αναβαθμισμένο μέγεθος οθόνης από το Note 10.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μια μεγαλύτερη οθόνη τεχνικά σημαίνει ότι η ίδια η συσκευή θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη, η οποία με τη σειρά της επιτρέπει τη χρήση μεγαλύτερης μπαταρίας.

Το φετινό Note έρχεται με μια μπαταρία 4000 mAh και η διάρκεια ζωής της είναι ένα από τα πιο επευφημημένα χαρακτηριστικά της συσκευής, με τη Samsung προφανώς να θέλει να διατηρήσει αυτήν την προσέγγιση και στην επερχόμενη γενιά.

Επιπλέον, η Samsung ενδέχεται να φέρει κάποιες άλλες αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών. Η θύρα ήχου 3,5 χιλιοστών πιθανότατα να καταργηθεί, ακολουθώντας την μόδα της Apple.

Φυσικά, όλα όσα προείπαμε μπορεί να μην υλοποιηθούν ποτέ, δεδομένου ότι το Note 10 βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο, αλλά σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα τους ερχόμενους μήνες.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS