Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Windows Update: εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση ζητημάτων

windows update

Το φιάσκο της τελευταίας ενημέρωσης των Windows δεν φαίνεται να έχει τέλος και μετά από την απόσυρση της μεγάλης ενημέρωσης Οκτωβρίου εξαιτίας ενός σημαντικού σφάλματος που οδηγεί σε απώλεια δεδομένων, η Microsoft αγωνίζεται τώρα να διορθώσει μια ακόμη ενημέρωση του Windows Update η οποία προκαλεί κρίσιμα σφάλματα και διακοπή λειτουργίας (BSOD) σε ορισμένα HP συστήματα.

windows update application fix

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν πολλοί χρήστες που αγωνίζονται να διορθώσουν λιγότερο κρίσιμα ζητήματα ενημέρωσης των Windows, συμπεριλαμβανομένων και των ενημερώσεων που έχουν κολλήσει και δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται η λήψη τους.

Μια μικρή εφαρμογή που ονομάζεται Windows Update Cache Cleaner μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε τα προβλήματα, αν και αξίζει να γνωρίζετε από την αρχή ότι συνιστάται κυρίως για προγραμματιστές.

Αυτό που κάνει η εφαρμογή και το οποίο μπορείτε εύκολα να μαντέψετε διαβάζοντας απλά το όνομα της, είναι να διαγράψει την προσωρινή μνήμη του Windows Update, και έτσι θα μπορείτε ουσιαστικά να επανεκκινήσετε τη διαδικασία λήψης ορισμένων ενημερώσεων. Το Windows Update Cache Cleaner σας διευκολύνει σε αυτή την διαδικασία με τη βοήθεια ενός απλού γραφικού περιβάλλοντος. Μπορείτε απλά να πατήσετε το “Clean” και η διαδικασία ξεκινά.

Το σύστημά σας πρέπει να επανεκκινηθεί πριν ξεκινήσει η εφαρμογή, ώστε να μπορέσουν να καταργηθούν όλα τα αρχεία του Windows Update που έχουν κλειδωθεί. Ο καθαρισμός δεν διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό και αν δεν παρουσιαστούν σφάλματα, θα μπορέσετε να κάνετε λήψη των ενημερώσεων των Windows κανονικά.

Το Windows Update Cache Cleaner λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις των Windows, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν υποστηρίζονται πλέον, όπως τα Windows XP και τα Windows Vista. Είναι επίσης συμβατό με την ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Οκτωβρίου 2018 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Πριν την χρήση του Windows Update Cache Cleaner, συνιστάται να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας ή ένα σημείο επαναφοράς στο λειτουργικό σας σύστημα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *