Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
infosec

Group IB: Δυο hacker groups επιτίθενται σε Ρωσικές τράπεζες

Η Group IB εντόπισε μια τεράστια καμπάνια προσποιούμενη την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, με στόχο διάφορα Ρωσικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Τα...
Read More
infosec

Bug του Gmail επιτρέπει την τροποποίηση του «From:» header

Ένα Bug που εντοπίστηκε στην δομή του “From:” header του Gmail θα μπορούσε να εμφανίζει μια διαφορετική διεύθυνση email από...
Read More
infosec

Γιατί κλείδωσαν μυστηριωδώς οι λογαριασμοί της Apple;

Πιστεύετε πως επιχείρησε κάποιος να χακάρει τον Apple λογαριασμό σας; Δεν είστε ο μόνος! Από την Τρίτη, πολλοί χρήστες των...
Read More
Latest Posts

Microsoft: Το Skype αποκτά καταγραφή κλήσεων

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι φέρνει την καταγραφή κλήσεων στο Skype, με υποστήριξη που θα προσφέρεται σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10.

Στην ανακοίνωση του blog που παρουσιάζει τη δυνατότητα, η Microsoft εξηγεί ότι η καταγραφή κλήσεων είναι διαθέσιμη τώρα σε όλους τους πελάτες της, με εξαίρεση εκείνων που τρέχουν συσκευές Windows 10, οι οποίες θα ενημερωθούν αργότερα.

Skype

Η διαδικασία καταγραφής κλήσεων είναι βασισμένη σε Cloud και η Microsoft και μόλις ξεκινήσει, όλοι οι χρήστες της συνομιλίας ενημερώνονται ότι καταγράφεται η κλήση.

Η καταγραφή περιλαμβάνει οτιδήποτε μοιράζεται μεταξύ των χρηστών κατά τη διάρκεια της κλήσης και η Microsoft επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να μοιράζονται την καταγεγραμμένη κλήση με οποιονδήποτε άλλο χρήστη εύκολα μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.

Η Microsoft έχει ενσωματώσει τις επιλογές εγγραφής κλήσης πάνω στην οθόνη κλήσης, οπότε πρέπει μόνο να πατήσετε το σύμβολο + και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στην επιλογή που αρχίζει η εγγραφή.

Ένα banner εμφανίζεται τόσο σε desktop όσο και σε κινητά ώστε να επιτρέπει στους άλλους χρήστες να γνωρίζουν ότι η κλήση έχει καταγραφεί και αυτό είναι κάτι που είναι χωρίς αμφιβολία απαραίτητο για την προφύλαξη της ιδιωτικής ζωής.

«Μετά την κλήση, η καταγραφή ολοκληρώνεται και στη συνέχεια δημοσιεύεται στη συνομιλία σας όπου είναι διαθέσιμη για 30 ημέρες. Εσείς και όλοι όσοι συμμετέχουν στην κλήση μπορείτε να αποθηκεύσετε την εγγραφή τοπικά ή να μοιραστείτε την ηχογράφηση με τις επαφές σας οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των 30 ημερών, «εξηγεί η Microsoft.

Αυτή η νέα λειτουργία απαιτεί τουλάχιστον την έκδοση 8 του Skype, οπότε οι πελάτες που έχουν τις παλαιότερες εκδόσεις δεν θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση για το πότε οι χρήστες των Windows 10 θα μπορούν να λάβουν την καταγραφή των κλήσεων, αλλά δεδομένου ότι η Microsoft εργάζεται για την ανανέωση αυτής της εφαρμογής, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να φτάσει ως μέρος μιας σημαντικής ενημερωμένης έκδοσης που θα κυκλοφορήσει στους χρήστες τις ερχόμενες εβδομάδες.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *