Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!
infosec

Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!

Σας προσκαλούμε στο Symantec Security Day 2018 όπου θα αναπτυχθούν τα θέματα της κυβερνοασφάλειας, μέσα από την πρακτική προσέγγιση αλλά και αντιμετώπιση των σημερινών κυβερνοαπειλών. Στην ημερίδα αυτή θα εστιάσουμε στις τάσεις της αγοράς και τον ρόλο της κυβερνοασφάλειας στον ψηφιακό...
Read More
infosec

Play Store: Κακόβουλες εφαρμογές με περισσότερες από 500.000 εγκαταστάσεις

Πολλές νέες εφαρμογές χωρίς κάποια λειτουργικότητα έχουν τρυπώσει στο Google Play Store τον τελευταίο καιρό, και έχουν πετύχει περισσότερες από...
Read More
infosec

Instagram: Το εργαλείο λήψης δεδομένων διέρρευσε κωδικούς χρηστών

Φαίνεται ότι η αδυναμία του Facebook να διασφαλίσει τα δεδομένα των χρηστών έχει μεταβιβαστεί και στις θυγατρικές του εταιρείες. Το...
Read More
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
Latest Posts

Η Microsoft θα μπορούσε να λανσάρει ένα μαύρο Surface αυτή τη χρονιά

Η  Microsoft ενδέχεται να κυκλοφορήσει ένα μαύρο Surface μοντέλο μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με μια έκθεση, αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σε αυτό το σημείο και για τις υπάρχουσες πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί.

Πρώτα απ ‘όλα, η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει ένα μαύρο μοντέλο Surface εδώ και πολύ καιρό και το τελευταίο κυκλοφόρησε στο Surface 2 το 2013. Από τότε η εταιρεία αποφάσισε να παραμείνει στο ασημί και στη συνέχεια να συμπεριλάβει στα χρώματα της σειράς το μπορντό.

Εάν μια αναφορά από το WindowsUnited είναι αληθής, τότε μια μαύρη έκδοση του Surface θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, ενδεχομένως με μια σειρά αναβαθμίσεων του hardware.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές αν το μαύρο Surface θα είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο ή μια αναβάθμιση σε μια συγκεκριμένη συσκευή που βρίσκεται ήδη στην σύνθεση της εταιρείας. Εάν συμβαίνει αυτό, το μαύρο Surface θα μπορούσε να είναι απλώς μια μικρή ανανέωση hardware του Surface Book 2, για παράδειγμα λαμβάνοντας υπόψη ότι η Microsoft υιοθέτησε μια παρόμοια ιδέα για την πρώτη γενιά με το πακέτο Performance Base.

Σε ότι αφορά τα νέα Surface μοντέλα που αναμένονται φέτος, δεν γνωρίζουμε πολλά, αν και οι αναφορές που κυκλοφόρησαν νωρίτερα έδειξαν ότι μπορεί να εισαχθεί ένας διάδοχος του Surface Pro. Εάν συμβαίνει αυτό, αναμένετε ότι θα παρουσιαστεί τον Οκτώβρη ή στις αρχές Νοεμβρίου το αργότερο, καθώς οι πωλήσεις πρέπει να ξεκινήσουν πριν από την περίοδο των διακοπών.

Περαιτέρω αναβαθμίσεις του Surface αναμένεται να κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2019, αλλά είναι προφανώς πολύ νωρίς για να συζητήσουμε για τις προγραμματισμένες βελτιώσεις και τις πιθανές νέες έγχρωμες εκδόσεις που έρχονται στην αγορά.

Προς το παρόν, ωστόσο, είναι προτιμότερο να λάβετε υπόψιν τις πληροφορίες με επιφύλαξη, ανεξάρτητα από το αν ένα μαύρο Surface έχει νόημα για τη σύνθεση της Microsoft ή όχι.

Microsoft

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *