ΑρχικήinetΗ Microsoft θα μπορούσε να λανσάρει ένα μαύρο Surface αυτή τη χρονιά

Η Microsoft θα μπορούσε να λανσάρει ένα μαύρο Surface αυτή τη χρονιά

Η  Microsoft ενδέχεται να κυκλοφορήσει ένα μαύρο Surface μοντέλο μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με μια έκθεση, αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σε αυτό το σημείο και για τις υπάρχουσες πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί.

Πρώτα απ ‘όλα, η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει ένα μαύρο μοντέλο Surface εδώ και πολύ καιρό και το τελευταίο κυκλοφόρησε στο Surface 2 το 2013. Από τότε η εταιρεία αποφάσισε να παραμείνει στο ασημί και στη συνέχεια να συμπεριλάβει στα χρώματα της σειράς το μπορντό.

Εάν μια αναφορά από το WindowsUnited είναι αληθής, τότε μια μαύρη έκδοση του Surface θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, ενδεχομένως με μια σειρά αναβαθμίσεων του hardware.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές αν το μαύρο Surface θα είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο ή μια αναβάθμιση σε μια συγκεκριμένη συσκευή που βρίσκεται ήδη στην σύνθεση της εταιρείας. Εάν συμβαίνει αυτό, το μαύρο Surface θα μπορούσε να είναι απλώς μια μικρή ανανέωση hardware του Surface Book 2, για παράδειγμα λαμβάνοντας υπόψη ότι η Microsoft υιοθέτησε μια παρόμοια ιδέα για την πρώτη γενιά με το πακέτο Performance Base.

Σε ότι αφορά τα νέα Surface μοντέλα που αναμένονται φέτος, δεν γνωρίζουμε πολλά, αν και οι αναφορές που κυκλοφόρησαν νωρίτερα έδειξαν ότι μπορεί να εισαχθεί ένας διάδοχος του Surface Pro. Εάν συμβαίνει αυτό, αναμένετε ότι θα παρουσιαστεί τον Οκτώβρη ή στις αρχές Νοεμβρίου το αργότερο, καθώς οι πωλήσεις πρέπει να ξεκινήσουν πριν από την περίοδο των διακοπών.

Περαιτέρω αναβαθμίσεις του Surface αναμένεται να κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2019, αλλά είναι προφανώς πολύ νωρίς για να συζητήσουμε για τις προγραμματισμένες βελτιώσεις και τις πιθανές νέες έγχρωμες εκδόσεις που έρχονται στην αγορά.

Προς το παρόν, ωστόσο, είναι προτιμότερο να λάβετε υπόψιν τις πληροφορίες με επιφύλαξη, ανεξάρτητα από το αν ένα μαύρο Surface έχει νόημα για τη σύνθεση της Microsoft ή όχι.

Microsoft

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS