15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Το Microsoft «Sketch2Code» δημιουργεί UI εφαρμογών από τα σκίτσα σας

MicrosoftΥπάρχουν στιγμές όπου η καινοτομία και η μεγάλη φαντασία μας έρχονται στο μυαλό στα πιο ακατάλληλα μέρη, όπου το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε τη δεδομένη στιγμή είναι να καταγράψουμε την ιδέα μας σε ένα κομμάτι χαρτί ή ακόμα και μια χαρτοπετσέτα. Στην πραγματικότητα, αρκετοί προγραμματιστές σχεδιάζουν κατά προσέγγιση τις ιδέες τους σε ένα χαρτί και στη συνέχεια προβαίνουν στη δημιουργία του αντίστοιχου κώδικα. Αλλά τι θα γινόταν αν αυτές οι ιδέες μπορούσαν να μετατραπούν απευθείας από αυτό το κομμάτι χαρτιού σε χιλιάδες γραμμές κώδικα; Το τελευταίο έργο της Microsoft, που ονομάζεται «Sketch2Code», κάνει ακριβώς αυτό.

Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους προγραμματιστές να σχεδιάζουν wireframe σκίτσα UI σε χαρτί και να δημιουργούν έναν εύχρηστο πηγαίο κώδικα για ένα δεδομένο σχέδιο. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και αυτοματοποίηση για να προσδιορίσει τα δοθέντα σχέδια και να αναπτύξει κώδικα από αυτά.

Το σύστημα AI πίσω από αυτή την υπηρεσία έχει εκπαιδευτεί με τεράστια σύνολα δεδομένων για να επιτρέψει την ανίχνευση αντικειμένων για ένα ευρύ φάσμα τύπων αντικειμένων. Το μοντέλο στη συνέχεια παράγει κώδικες HTML για διαφορετικά στοιχεία, προσδιορίζοντας τις θέσεις των στοιχείων και δημιουργώντας τους τελικούς κώδικες για ολόκληρη τη διάταξη του σχεδίου.

Προς το παρόν, υποστηρίζει βασικά οπτικά στοιχεία εφαρμογής όπως εικόνες, ετικέτες, κουμπιά, κείμενα και παραγράφους. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν περισσότερες προσθήκες στην εφαρμογή που θα καθιστούσαν ευκολότερη την αυτόματη παραγωγή κωδικών για πιο πολύπλοκα σχέδια.

Αλλά το καλύτερο όσον αφορά για την εφαρμογή, είναι ότι ο κώδικας μπορεί να εξαχθεί όχι μόνο σε HTML, αλλά και σε XAML και UWP (Universal Windows Platform). Έτσι μπορείτε να πάρετε τους κώδικες από το μηδέν και να τους χρησιμοποιήσετε με οποιονδήποτε τρόπο για να δημιουργήσετε τις δικές σας εφαρμογές.

Αυτή η εφαρμογή από τη Microsoft είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη για όλους. Μπορείτε να δοκιμάσετε το Sketch2Code εδώ.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *