Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα
infosec

Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα

Το Google Play Store, δυστυχώς φιλοξενεί πολλές εφαρμογές adware και clickfraud για συσκευές Android. Μια πρόσφατη έρευνα έριξε φως σε...
Read More
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
Latest Posts

Η Walmart προετοιμάζει μια οικονομικότερη υπηρεσία Streaming από το Netflix

streamingΜε την παρουσία τους σε περισσότερες από 100 χώρες, οι υπηρεσίες streaming όπως το Netflix και το Prime Video έχουν ήδη κατακλύσει τον κόσμο. Αν και υπάρχουν ανταγωνιστές, η περιορισμένη γεωγραφική τους εμβέλεια δεν τους καθιστά ιδιαίτερο πρόβλημα.

Σίγουρα, κάποια εταιρεία με πολλά κέρδη μπορεί να ανταγωνιστεί την υπηρεσία streaming του Netflix. Και φαίνεται πως αυτή είναι ο αμερικανικός γίγαντας της λιανικής πώλησης Walmart, η οποία σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες εργάζεται για τη δική της υπηρεσία streaming.

Σύμφωνα με πηγές του The Information, η υπηρεσία θα μπορούσε να τιμολογηθεί για λιγότερο από $ 8 το μήνα και να προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα μαζί με διαφημίσεις. Αν ισχύει αυτό, θα είναι φθηνότερο από το οικονομικότερο πρόγραμμα του Netflix στα 8 δολάρια ανά μήνα και του Prime Video στα 8,99 δολάρια ανά μήνα.

Μιλώντας για το Netflix, η εταιρεία ξοδεύει δισεκατομμύρια για να κατακλύσει την πλατφόρμα της με πρωτότυπες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που εμφανίζονται σχεδόν καθημερινά. Ωστόσο, πασχίζει ταυτόχρονα να συμβαδίσει με την αναμενόμενη αύξηση του αριθμού των συνδρομητών του.

Εάν η υπηρεσία streaming της Walmart γίνει ποτέ πραγματικότητα, θα είναι η δεύτερη προσπάθεια του Walmart πάνω σε αυτό τον τομέα. Το 2010, η εταιρεία αγόρασε το Vudu, αλλά απέτυχε να κερδίσει την προσοχή του κοινού.

Αυτή η κίνηση της εταιρείας, θα προκαλούσε ένα νέο κύμα υπηρεσιών streaming, μαζί με το Facebook και την Apple, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες επενδύουν σε πρωτότυπο περιεχόμενο.

Για την Walmart, το καθήκον είναι να προσφέρει κάτι που είναι αρκετά συναρπαστικό για να τραβήξει χρήστες από αυτές τις δημοφιλείς υπηρεσίες streaming. Και σίγουρα κάτι τέτοιο δε θα είναι καθόλου οικονομικό για την εταιρεία.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *