ΑρχικήinetΟι συνδρομητές Netflix μπορούν πλέον να το παρακολουθούν οπουδήποτε στην ΕΕ

Οι συνδρομητές Netflix μπορούν πλέον να το παρακολουθούν οπουδήποτε στην ΕΕ

Όσοι ταξιδεύουν συχνά στην Ευρώπη, αλλά δεν θέλουν να χάνουν και τις αγαπημένες τους σειρές στο Netflix, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν. Τώρα πια μπορούν να τα συνδυάσουν!

Netflix

Ένας νέος κανονισμός της ΕΕ που ονομάζεται “Κανονισμός για τη δυνατότητα μεταφοράς υπηρεσιών ηλεκτρονικού περιεχομένου” θα επιτρέψει στους Ευρωπαίους πολίτες να έχουν πρόσβαση σε συνδρομητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Netflix και Amazon Prime, στις οποίες έχουν εγγραφεί, οπουδήποτε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κανονισμός ψηφίστηκε αρχικά τον Ιούνιο και η εννιάμηνη περίοδος χάριτος που δόθηκε στους παρόχους για την προετοιμασία πρόκειται να λήξει σύντομα, σύμφωνα με αναφορές του Wired.

Επί του παρόντος, πάροχοι όπως το Netflix πρέπει να εξασφαλίζουν τα τοπικά δικαιώματα σε ότι αφορά το περιεχόμενό τους, για κάθε περιοχή στην οποία δραστηριοποιούνται. Αυτός είναι και ο λόγος που μια σειρά είναι διαθέσιμη για προβολή σε ορισμένες χώρες, ενώ σε άλλες όχι.

Στην ΕΕ, αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι πάροχοι τέτοιου είδους υπηρεσιών, καλούνται τώρα να επικυρώσουν τη χώρα καταγωγής των συνδρομητών τους και να τους επιτρέψουν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στη χώρα τους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται (αρκεί να είναι εντός της ΕΕ).

Καθώς όλο και περισσότεροι νέοι εγκαταλείπουν την καλωδιακή τηλεόραση και στρέφονται στις υπηρεσίες streaming, το να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες ενώ ταξιδεύουν σε άλλες χώρες, γίνεται όλο και περισσότερο αναγκαίο. Το να είναι κάποιος σε θέση να παρακολουθεί τις αγαπημένες του σειρές παντού, σίγουρα εξαλείφει αυτό, που προηγουμένως αποτελούσε ένα ενοχλητικό κομμάτι, σε ένα κατά τα άλλα ευχάριστο ταξίδι!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS