ΑρχικήinetΤο Far Cry 5 λανσάρεται για PC, Xbox One και PlayStation 4

Το Far Cry 5 λανσάρεται για PC, Xbox One και PlayStation 4

Η Ubisoft ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Far Cry 5 για PC, Xbox One, and PlayStation 4.

Τα περισσότερα από τα Far Cry παιχνίδια έχουν αποδειχτεί ως επιτυχία για την Ubisoft, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκεφτούμε ότι θα συμβεί κάτι διαφορετικό με την πεντηκοστή πρώτη σειρά. Είναι επίσης η πιο τολμηρή επιλογή από τους προγραμματιστές που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη φορά μια πραγματική χώρα και τοποθεσία, στη Μοντάνα, Ηνωμένες Πολιτείες.

Μέχρι τώρα, όλα τα παιχνίδια Far Cry πραγματοποιήθηκαν σε απομακρυσμένες και πλασματικές τοποθεσίες, αλλά η Ubisoft αποφάσισε ότι είναι καιρός να φέρει τη δράση λίγο πιο κοντά. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι το κύριο θέμα για το Far Cry 5, το οποίο είναι ο κανόνας ενός τρελού ιεροκήρυκα και της οικογένειάς του σε ολόκληρο τον νομό, δεν είναι αυτό που είναι υπερβολικό.

Ο πραγματικός κόσμος είναι γεμάτος από αφηρημένα γεγονότα που το καθιστούν πιο ζωντανό και πιο δύσκολο για τους παίκτες να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη κατάσταση. Για να το ξεπεράσετε, το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε λειτουργία co-op από το ένα άκρο στο άλλο, το οποίο είναι το πρώτο στο franchise.

Άλλη μια πτυχή του παιχνιδιού είναι η ενσωμάτωση του Far Cry Arcade, ενός ισχυρού επεξεργαστή χαρτών που μπορεί να χρησιμοποιήσει στοιχεία ενεργητικού από άλλα παιχνίδια και franchises όπως το Assassin’s Creed IV Black Flag, το Assassin’s Creed Unity ή το Watch Dogs, co-op ή ανταγωνιστικές εμπειρίες.

Επιπλέον, οι παίκτες της κονσόλας που αγοράζουν τη χρυσή έκδοση του Far Cry 5 (βασικό παιχνίδι, παιχνίδι εποχής και διάφορα περιεχόμενα μπόνους) θα λάβουν επίσης το Far Cry 3 Classic Edition, στις 29 Μαΐου. Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες PC θα λάβουν την πλήρη έκδοση του Far Cry 3 στις 26 Ιουνίου.

Ως συνήθως, το Far Cry 5 διατίθεται σε όλες σχεδόν τις διαθέσιμες πλατφόρμες, όπως το PlayStation Store, το Xbox Games Store, το Steam και το Uplay.

Far Cry

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS