ΑρχικήinetΑυστραλιανές τράπεζες εγκατέλειψαν τα Windows Phone

Αυστραλιανές τράπεζες εγκατέλειψαν τα Windows Phone

Η τρέχουσα θλιβερή κατάσταση των Windows τηλεφώνων δεν είναι πλέον μυστική, καθώς όλο και περισσότεροι προγραμματιστές εγκαταλείπουν την πλατφόρμα για να εστιάσουν εξ ολοκλήρου σε Android και iOS και τώρα φαίνεται πως  οι αυστραλιανές τράπεζες κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Τόσο η Westpac όσο και η Commonwealth Bank αφήνουν Windows τηλέφωνα για έναν λόγο που δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε και οι χρήστες δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να συνδεθούν με την κινητή έκδοση των ιστότοπων ή να μεταναστεύσουν σε Android ή iPhone.

Πρώτα απ ‘όλα, η CommBank επιβεβαίωσε σε ένα tweet ότι “τα Windows τηλέφωνα δεν είναι συμβατά με την εφαρμογή CBA”, αλλά “έχουμε την εφαρμογή CommBank για iPhone και Android”.

Αυτή είναι μια απάντηση που οι περισσότεροι προγραμματιστές που εγκαταλείπουν την πλατφόρμα προσφέρουν στους χρήστες τους, οπότε δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, ειδικά αφού η πλειοψηφία των τραπεζών είναι βαθιά αφοσιωμένες στη στήριξη των εφαρμογών Android και iOS.

Και το ίδιο πράγμα για την Westpac, η οποία δήλωσε πρόσφατα σε μια απάντηση μέσω email ότι οι εφαρμογές των Windows θα σταματήσουν να λειτουργούν, συνιστώντας αντ ‘αυτού μια εναλλαγή σε μια αντίπαλη πλατφόρμα ή δείχνοντας το πρόγραμμα περιήγησης στην υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου.

“Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι από τις 30 Απριλίου οι εφαρμογές Westpac Live Mobile και tablet δεν θα υποστηρίζονται πλέον ούτε θα είναι διαθέσιμες για λήψη από το κατάστημα της Microsoft. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει το γεγονός και σας ευχαριστούμε για την τραπεζική σας συναλλαγή με το Westpac “, αναφέρει το mail.

Αυτό μπορεί να είναι θλιβερή είδηση μόνο για τους χρήστες των Windows τηλεφώνων που ήθελαν να παραμείνουν στην πλατφόρμα μέχρι τα μέσα του 2019, όταν η υποστήριξη έληξε, αλλά φαίνεται ότι αργά ή γρήγορα η μετάβαση σε Android ή iOS είναι κάτι που όλοι πρέπει να κάνουν .

Η Microsoft έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι δεν θα κυκλοφορήσουν νέες λειτουργίες και συσκευές που εκτελούν Windows 10 Mobile και η πλατφόρμα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε λειτουργία συντήρησης, με τις ενημερώσεις ασφαλείας να κυκλοφορούν μέχρι τον Ιούλιο του 2019.

Windows

 

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS