ΑρχικήinetΗ Microsoft βελτιστοποιεί το Skype για Android τηλέφωνα χαμηλής απόδοσης

Η Microsoft βελτιστοποιεί το Skype για Android τηλέφωνα χαμηλής απόδοσης

SkypeΗ Microsoft δρομολογεί μια ενημερωμένη έκδοση του Skype για Android, μία που είναι βελτιστοποιημένη για συσκευές που εκτελούν παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, παρέχοντας καλύτερη ποιότητα ήχου και βίντεο για συσκευές χαμηλότερης απόδοσης.

Η νέα ενημέρωση θα βελτιστοποιήσει το Skype για συσκευές Android που εκτελούν εκδόσεις 4.0.3 έως 5.1. Η Microsoft λέει ότι αυτή η έκδοση “είναι ελαφρύτερη τόσο για την κατανάλωση χώρου στο δίσκο όσο και στη μνήμη” και ότι θα παρέχει καλύτερο ήχο και βίντεο για τις συσκευές αυτές, εκτός από την καλύτερη απόδοση όταν η σύνδεση δεν είναι τόσο καλή. Η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τις προσεχείς εβδομάδες.

Η προσέγγιση μοιάζει με το τι κάνει το Google με το Android Go, μια ελαφρύτερη έκδοση του Android που δεν απαιτεί τόση επεξεργαστική ισχύ, μνήμη RAM ή αποθήκευση. Είναι τα τηλέφωνα που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε περιοχές με περιορισμένη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο και έρχονται με εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με τέτοιες περιορισμένες προδιαγραφές.

Αυτό δεν είναι η πρώτη εφαρμογή επικοινωνίας που θα κυκλοφορήσει αυτή τη διαδρομή: Το Facebook κυκλοφόρησε το Messenger Lite για Android τον περασμένο Οκτώβριο, το οποίο αποκόπτει μέρος της ακαταστασίας από την κανονική εφαρμογή, ενώ το Twitter εισήγαγε μια έκδοση Lite του ιστότοπού του για κινητά που χρησιμοποιούν λιγότερα δεδομένα το Σεπτέμβριο . Η έμφαση σε εφαρμογές και ιστότοπους που απαιτούν λιγότερα δεδομένα και απόδοση είναι χρήσιμη σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε μέρη όπου τα τελευταία μοντέλα τηλεφώνων είτε δεν είναι διαθέσιμα είτε είναι οικονομικά προσιτά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS