ΑρχικήinetΗ Samsung λέει ότι οι χρήστες πεθαίνουν για το κινούμενο Emoji του...

Η Samsung λέει ότι οι χρήστες πεθαίνουν για το κινούμενο Emoji του Galaxy S9

Σε λίγες ημέρες η Samsung θα αρχίσει να μεταφέρει το Galaxy S9 σε όσους προ-παρήγγειλαν τη συσκευή και εν τω μεταξύ η εταιρεία προσπαθεί να προωθήσει την συσκευή στις μεγαλύτερες αγορές σε όλο τον κόσμο.

Στην Κορέα για παράδειγμα η εταιρεία λανσάρισε τα λεγόμενα Galaxy S9 promotion studios που επιτρέπουν στους επισκέπτες να δοκιμάσουν τη συσκευή πριν από την αποστολή της και όπως αποδεικνύεται, αυτή η προσέγγιση ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη αφού άνοιξε τις πόρτες της στους φαν.

Η Samsung λέει ότι αυτά τα στούντιο προώθησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δοκιμάσουν το νέο κινούμενο χαρακτηριστικό emoji που προέρχεται αποκλειστικά από το Galaxy S9 και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες έχουν δοκιμάσει το χαρακτηριστικό από την στιγμή της αποκάλυψης του στην Ισπανία.[su_heading]Διαβάστε ακόμη: iPhone X vs. Samsung Galaxy S9: Τι αποκαλύπτουν oι συγκριτικές δοκιμές[/su_heading]

Από την άλλη πλευρά, είναι δύσκολο να μαντέψετε πόσοι από αυτούς τους επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν με το AR Emoji και δεσμεύονται να αγοράσουν το Galaxy S9 μόνο λόγω αυτού του χαρακτηριστικού.

Η ομοιομορφία του AR Emoji με το Animoji της Apple έχει κάνει τους επικριτές να κατηγορούν τη Samsung ότι αντιγράφει τον μακροχρόνιο ανταγωνιστή της, αν και η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία λέει ότι το δικό της κινούμενο emoji χαρακτηριστικό έχει αναπτυχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, το μόνο πράγμα που είναι αλήθεια είναι ότι η Apple έφερε το χαρακτηριστικό γνώρισμα του iPhone X στην αγορά πριν από τη Samsung, αλλά δεν έγινε copy- εδώ.

“Η προσέγγισή τους και η προσέγγισή μου είναι τελείως διαφορετικές”, δήλωσε πρόσφατα ο επικεφαλής κινητής τηλεφωνίας της Samsung, D. J. Koh. «Εγώ εργάζομαι με βάση το δικό μου σχέδιο.”

Το Samsung Galaxy S9 θα είναι επίσημα διαθέσιμο για αγορά παγκοσμίως στις 16 Μαρτίου στις μεγαλύτερες αγορές, αλλά όσοι προ-παρήγγειλαν το μοντέλο θα το λάβουν λίγες μέρες αργότερα. Η συσκευή έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις καμερών και έναν ανανεωμένο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, όλα αυτά τοποθετούνται τώρα σε κάθετη διάταξη στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Η αναγνώριση προσώπου προσφέρεται επίσης, αν και στην περίπτωση αυτή η Samsung δεν χρησιμοποιεί μια προσέγγιση τόσο περίπλοκη όσο η Apple και συνεπώς δεν διαφημίζεται ως η κύρια μέθοδος ελέγχου ταυτότητας.

Samsung

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS