ΑρχικήinetΓνωρίστε για τις δύο νέες εκδόσεις του LG G6

Γνωρίστε για τις δύο νέες εκδόσεις του LG G6

Αν και η  LG ανακοίνωσε φέτος το νέο της smartphone, G6, αναφορές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία σκοπεύει να απελευθερώσει και νέες παραλλαγές το συντομότερο δυνατόν. Συγκεκριμένα, υπάρχει έντονος ενθουσιασμός σχετικά με μια είδηση που ισχυρίζεται ότι τα νέα G6 Plus και G6 Pro θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.LG

Σύμφωνα με την έκθεση, τα δύο μοντέλα δεν θα αποτελούν αναβάθμιση του πρωτότυπου, που σημαίνει ότι δεν θα τρέχουν στην νέα πλατφόρμα της Qualcomm, το Snapdragon 835, αλλά θα είναι εξοπλισμένα με τον Snapdragon 821 SoC, ακριβώς όπως το G6.

Το G6 Plus όμως σκοπεύει να φέρει ορισμένες αλλαγές όπως τα 128GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης και ασύρματη φόρτιση, χαρακτηριστικά που δεν συναντάμε στο πρότυπο G6.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο παραλλαγών του LG G6 παρατηρείται μόνο από άποψη τιμολόγησης. To G6 Plus θα πωλείται στην τιμή των 890 δολαρίων ενώ το G6 Pro στην τιμή των 700 δολαρίων. Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωτότυπο μοντέλο  της σειράς, το G6, επί του παρόντος πωλείται στη Κορέα 800 δολάρια.

Ο ανώτερος διευθυντής επικοινωνιών της LG, Ken Hong, δήλωσε « Αν και δεν μπορώ ακόμα  να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ την συγκεκριμένη είδηση, να είστε σίγουροι ότι η εταιρεία μας ενδιαφέρεται να επεκτείνει τα προϊόντα της με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές με διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.»

Με λίγα λόγια, ο κολοσσός  δεν επιβεβαιώνει την κυκλοφορία των G6 Pro και G6 Plus αλλά ούτε αποκλείει την πιθανότητα αποδεικνύοντας ότι τα νέα μοντέλα είναι υπό επεξεργασία.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η εταιρεία εκτός από τα G6 Plus και G6 Pro εργάζεται και πάνω μια νέα συσκευή της V σειράς.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS