ΑρχικήinetΤο Facebook αποχαιρετά τα Windows Phone 8.1!

Το Facebook αποχαιρετά τα Windows Phone 8.1!

Τα Windows Phone 8.1 εξακολουθούν να είναι η νούμερο ένα έκδοση λειτουργικού συστήματος της Microsoft για κινητά τηλέφωνα εφόσον τα Windows 10 Mobile είναι διαθέσιμα περίπου στο 50% των συσκευών της πλατφόρμας. Απ’ ότι φαίνεται όμως, μια αναβάθμιση κρίνεται αναγκαία το γρηγορότερο δυνατόν. Γιατί όμως;Windows Phone 8.1 Windows Phone 8.1 Windows Phone 8.1

Όλο και περισσότεροι προγραμματιστές σκοπεύουν να σταματήσουν την υποστήριξη των Windows Phone 8.1 στις πλατφόρμες τους με το Facebook να ανακοινώνει πρόσφατα ότι οι εφαρμογές του δεν θα λειτουργούν πλέον στην έκδοση αυτή από τα τέλη του Μαρτίου.

Σε μια πρόσφατη ανακοίνωση το Facebook αποκαλύπτει το τέλος της υποστήριξης παλιών εκδόσεων για την εφαρμογή ακόμα και  για Android και iOS. Συνεχίζοντας αναφέρει ότι το επίσημο Facebook app για Windows Phone, Messenger για Windows Phone 8 και 8.1 καθώς και Facebook για Windows 8 και 8.1 desktop app θα επικεντρωθούν εξολοκλήρου στα Windows 10 Mobile και Windows 10.

Δεδομένου του γεγονότος ότι τα Windows 10 δεν έχουν ενημερωθεί για μήνες, αυτή η νέα τακτική του Facebook αποτελεί την καλύτερη επιλογή καθώς περιλαμβάνει όλα τα τελευταία χαρακτηριστικά  που δεν υποστηρίζονται πλέον από παλιότερες εκδόσεις.

Το Facebook συνιστά στους χρήστες που δεν μπορούν να αναβαθμίσουν την τελευταία έκδοση λειτουργικού συστήματος  μια λύση που λίγο πολύ κάθε προγραμματιστής που εγκαταλείπει τα Windows Phones παρέχει.

«Σκοπεύουμε να τερματίσουμε την υποστήριξη για ανταλλαγή μνημάτων για κάποιες παλαιότερες εκδόσεις της εφαρμογής  Messenger και Facebook. Παρέχουμε εξυπηρέτηση στους χρήστες που επηρεάζονται από την αλλαγή αυτή και προσφέρουμε σωστές  προτάσεις για το Messenger.» αναφέρει εκπρόσωπος της πλατφόρμας.

Εκτός από τα Windows and Windows phones, το Facebook καταργεί τη υποστήριξη και για τις ακόλουθες Android και IOS εκδόσεις:

Android v55 και Messenger v10 για Android.

iPad v26, Messenger v8 και iOS που κυκλοφόρησαν πριν από τις 10 Οκτωβρίου 2011.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS