ΑρχικήHow ToΗ Microsoft αφαιρεί το Skype από τα Windows Phone 8.1!

Η Microsoft αφαιρεί το Skype από τα Windows Phone 8.1!

Μετά από από πολλές κορυφαίες εταιρίες που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την υποστήριξη για τα Windows Phone, έρχεται και η Microsoft με μια παρόμοια είδηση, αλλά για ένα εντελώς διαφορετικό σκοπό.
Το Redmond θα διακόψει επίσημα τη λειτουργία του Skype για τα Windows Phone 8.1, αυτό θα γίνει τον Οκτώβριο καθώς μετακινεί το Skype στο cloud, αποφασίζοντας να προσφέρει τη λύση του VoIP μόνο στην τελευταία έκδοση του κινητού και του desktop.

Microsoft
Οι χρήστες των Windows phones δεν θα είναι πλέον σε θέση να κάνουν chat με τους φίλους τους στο Skype, εάν οι συσκευές τους λειτουργούν με το Windows Phone 8.0 ή 8.1, και ο μόνος τρόπος για να συνεχίσει να λειτουργεί η εφαρμογή είναι με την αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile.

Παλαιότερες εκδόσεις του Android δεν θα υποστηρίζονται και η Microsoft λέει ότι από τώρα και στο εξής το Skype θα λαμβάνει ενημερώσεις μόνο για τις νεότερες εκδόσεις του Android, iOS 8, Windows XP έως το 10. Οι εκδόσεις των Linux και Mac θα εξακολουθήσουν να υποστηρίζονται κανονικά.
Η Microsoft δήλωσε:

“Η μετάβαση ήταν σε εξέλιξη εδώ και καιρό και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Η ομάδα εργάζεται σκληρά για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες μας θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Skype ομαλά καθ ‘όλη τη μετάβαση.”

Βλέποντας τη Microsoft να αφαιρεί την υποστήριξη για το Skype για τα Windows Phone 8.1 είναι λίγο απρόσμενο, κυρίως επειδή δεν είναι όλες οι συσκευές κατάλληλες για την αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile, κυρίως λόγω τεχνικών περιορισμών, έτσι η εταιρεία αφήνει αρκετά πολλούς χρήστες πίσω με αυτή την απόφαση.
Η Microsoft ενημερώνει ότι η μετάβαση στη νέα υποδομή που βασίζεται στο cloud για το Skype θα ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες .

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS