Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 06:31
Αρχική inet Senstone, το μοδάτο wearable για hands-free σημειώσεις

Senstone, το μοδάτο wearable για hands-free σημειώσεις

σημειώσεις

Τώρα έχετε τη δυνατότητα, να ηχογραφείτε τις εμπνεύσεις της στιγμής και αυτές να μεταφέρονται ως σημειώσεις στο cloud σας, για να τις αξοιποιήσετε αργότερα! 

Το Senstone είναι μία συμπαγής συσκευή σε μέγεθος καρφίτσας(κόσμημα), που έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει τις στιγμιαίες σκέψεις σας με το πάτημα ενός κουμπιού και να τις μεταφέρει σε ένα σχετικό app στο smartphone σας. Αλλά δεν σταματά εκεί: οι πραγματικές δυνατότητες της συσκευής είναι η λειτουργία αυτόματης μεταγραφής της, η οποία λαμβάνει τις φωνητικές σημειώσεις σας και να τις μετατρέπει σε κείμενο που μπορείτε να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε.

Το wearable μπορεί να καρφωθεί στο κολάρο του πουκαμίσου σας, να φορεθεί σαν κόσμημα ή να συνδεθεί με ένα λουράκι καρπού. Απλά πατήστε το gadget και αρχίστε να μιλάτε για να ξεκινήσει η εγγραφή, πατήστε ξανά για να σταματήσει.

Οι ηχογραφήσεις αμέσως συγχρονίζονται με την εφαρμογή και ανεβαίνουν στο cloud, όπου αναλαμβάνει η τεχνολογία AI, μετατρέποντας τις σημειώσεις σε κείμενο, βρίσκει λέξεις-κλειδιά και η αναλύει τα μοντέλα ομιλίας.

Όταν το gadget θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, οι κατασκευαστές του Senstone ισχυρίζονται ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν έως και 50 ώρες σημειώσεων στο cloud. Το gadget θα έχει κάποια περιορισμένη λειτουργικότητα, όταν το smartphone σας είναι εκτός εμβέλειας. Θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να καταγράψει έως και δυόμισι ώρες από τις σκέψεις σας, που θα αποθηκεύονται στην ίδια τη συσκευή. Θα συγχρονίσετε τις ηχογραφήσεις στο cloud όταν επανασυνδεθείτε.

Το Senstone έχει σχεδιαστεί για να κάνει ένα και μόνο πράγμα, έτσι δεν θα περιλαμβάνει άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως μετρητή βημάτων ή ειδοποιήσεις τηλεφώνου.

Κατά την έναρξη, η συσκευή αναμένεται να υποστηρίζει μεταγραφή για 11 γλώσσες, με περισσότερες να προστίθενται αργότερα. Με μια συνδρομή Premium στην σχετική εφαρμογή, θα είστε σε θέση να ξεκλειδώσετε περισσότερες λειτουργίες AI, όπως η αυτόματη στίξη και η ανάλυση θορύβου, η επέκταση της χωρητικότητας αποθήκευσης στο cloud για ηχητικές σημειώσεις και η πρόσβαση σε περισσότερες μεταγραφές ομιλίας σε κείμενο.

Σύμφωνα με την σελίδα της καμπάνιας στο Kickstarter, το wearable θα κυκλοφορήσει δοκιμαστικά το Σεπτέμβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.