15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Senstone, το μοδάτο wearable για hands-free σημειώσεις

σημειώσεις

Τώρα έχετε τη δυνατότητα, να ηχογραφείτε τις εμπνεύσεις της στιγμής και αυτές να μεταφέρονται ως σημειώσεις στο cloud σας, για να τις αξοιποιήσετε αργότερα! 

Το Senstone είναι μία συμπαγής συσκευή σε μέγεθος καρφίτσας(κόσμημα), που έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει τις στιγμιαίες σκέψεις σας με το πάτημα ενός κουμπιού και να τις μεταφέρει σε ένα σχετικό app στο smartphone σας. Αλλά δεν σταματά εκεί: οι πραγματικές δυνατότητες της συσκευής είναι η λειτουργία αυτόματης μεταγραφής της, η οποία λαμβάνει τις φωνητικές σημειώσεις σας και να τις μετατρέπει σε κείμενο που μπορείτε να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε.

Το wearable μπορεί να καρφωθεί στο κολάρο του πουκαμίσου σας, να φορεθεί σαν κόσμημα ή να συνδεθεί με ένα λουράκι καρπού. Απλά πατήστε το gadget και αρχίστε να μιλάτε για να ξεκινήσει η εγγραφή, πατήστε ξανά για να σταματήσει.

Οι ηχογραφήσεις αμέσως συγχρονίζονται με την εφαρμογή και ανεβαίνουν στο cloud, όπου αναλαμβάνει η τεχνολογία AI, μετατρέποντας τις σημειώσεις σε κείμενο, βρίσκει λέξεις-κλειδιά και η αναλύει τα μοντέλα ομιλίας.

Όταν το gadget θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, οι κατασκευαστές του Senstone ισχυρίζονται ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν έως και 50 ώρες σημειώσεων στο cloud. Το gadget θα έχει κάποια περιορισμένη λειτουργικότητα, όταν το smartphone σας είναι εκτός εμβέλειας. Θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να καταγράψει έως και δυόμισι ώρες από τις σκέψεις σας, που θα αποθηκεύονται στην ίδια τη συσκευή. Θα συγχρονίσετε τις ηχογραφήσεις στο cloud όταν επανασυνδεθείτε.

Το Senstone έχει σχεδιαστεί για να κάνει ένα και μόνο πράγμα, έτσι δεν θα περιλαμβάνει άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως μετρητή βημάτων ή ειδοποιήσεις τηλεφώνου.

Κατά την έναρξη, η συσκευή αναμένεται να υποστηρίζει μεταγραφή για 11 γλώσσες, με περισσότερες να προστίθενται αργότερα. Με μια συνδρομή Premium στην σχετική εφαρμογή, θα είστε σε θέση να ξεκλειδώσετε περισσότερες λειτουργίες AI, όπως η αυτόματη στίξη και η ανάλυση θορύβου, η επέκταση της χωρητικότητας αποθήκευσης στο cloud για ηχητικές σημειώσεις και η πρόσβαση σε περισσότερες μεταγραφές ομιλίας σε κείμενο.

Σύμφωνα με την σελίδα της καμπάνιας στο Kickstarter, το wearable θα κυκλοφορήσει δοκιμαστικά το Σεπτέμβριο.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *