ΑρχικήReviewsΤο νέο τηλέφωνο της Kyocera θα πλένεται με σαπούνι και νερό

Το νέο τηλέφωνο της Kyocera θα πλένεται με σαπούνι και νερό

Η Kyocera Corporation ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Rafre smartphone το οποίο θα μπορεί να πλένεται με σαπούνι και νερό.

Kyocera

Ωραίες οι καμπύλες οθόνες και οι ΑR κάμερες αλλά εδώ μιλάμε για μία εντελώς φανταχτερή αλλά και χρήσιμη ιδιότητα ενός κινητού τηλεφώνου. Να αστράφτει από καθαριότητα αλλά και να λειτουργεί όταν κάνετε ντουζ.

Το μοντέλο Rafre είναι στην πραγματικότητα το δεύτερο αδιάβροχο τηλέφωνο σε σαπούνι και νερό από την Kyocera, καθώς το πρώτο με αυτές τις ιδιότητες είχε παρουσιαστεί προς το τέλος του 2015. Αυτή τη φορά όμως, η συσκευή Android έχει σαν μπόνους και προστιθέμενη αντίσταση στο άφρισμα κοινών σαπουνιών σώματος, ώστε να μπορείτε να το πάρετε στο ντους μαζί σας, αν σας αρέσει να είναι το ίδιο καθαρό όπως και εσείς.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία το νέο rafre διαθέτει αντοχή σε ζεστό νερό και η οθόνη αφής του θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και όταν τα χέρια του χρήστη είναι βρεγμένα ή αν φοράει γάντια. Επιπλέον, η νέα συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με μία ειδική εφαρμογή μαγειρέματος που θα επιτρέπει στους χρήστες να σερφάρουν μέσα στις συνταγές, να θέτουν σε λειτουργία χρονόμετρα και να απαντούν σε κλήσεις μέσω χειρονομιών, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν την οθόνη. Αυτό θα επιτρέπει τη χρήση του smartphone ενώ τα χέρια των χρηστών μπορεί να είναι λερωμένα με υλικά για μαγείρεμα.

Προς το παρόν η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο 2017 μόνο στην Ιαπωνία και θα προσφέρεται σε τρία χρώματα: απαλό ροζ, λευκό και γαλάζιο. Η τιμή του δεν έχει ακόμα καθοριστεί.

Αναμένεται το λειτουργικό του να είναι το Android Nougat, να έχει μια πίσω κάμερα 13-megapixel και μια μπαταρία 3,000mAh.

Δείτε παρακάτω το σχετικό διαφημιστικό βίντεο:

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS