ΑρχικήinetΤο YouTube Go έρχεται στο Play Store

Το YouTube Go έρχεται στο Play Store

Τον Σεπτέμβριο του 2016 το YouTube είχε ανακοινώσει μια νέα έκδοση της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Το YouTube Go σχεδιάστηκε για την offline σύνδεση και την παροχή οικονομικών αποδοτικών υπηρεσιών. Ουσιαστικά, η εφαρμογή εξασφάλιζε ότι οι χρήστες δεν θα χάσουν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας τους ενώ παρακολουθούν βίντεο στο YοuTube.  YouTube

To YοuTube Go ανακοινώθηκε και δοκιμάστηκε σε 15 πόλεις της Ινδίας και απευθύνθηκε σε χρήστες από χώρες που τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας είναι ακριβά με αποτέλεσμα τα βίντεο του YouTube να μην είναι η καλύτερη επιλογή ειδικά σε ώρες αιχμής που πολλοί άνθρωποι βρίσκονται online. Η εφαρμογή λειτουργεί με απολύτως χαμηλή ή καθόλου συνδεσιμότητα.

Τώρα, η Google έρχεται να εισάγει την beta εφαρμογή του YοuTube Go  στο Play Store. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν ην εφαρμογή και να ξεκινήσουν την αποθήκευση βίντεο στις συσκευές τους ή την κάρτα SD για προβολή χωρίς σύνδεση. Να σημειώσουμε ότι η χρήση κινητών δεδομένων μειώνεται όταν παρακολουθείτε βίντεο εν κινήσει.

Όταν λοιπόν κάνετε κλικ σε μια προβολή, το YοuTube Go σας προσφέρει την δυνατότητα να κατεβάσετε τα βίντεο σε δύο διαθέσιμες αναλύσεις (144p ή 360p). Η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να κατεβάσετε τα βίντεο σε HD, γεγονός που δεν μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη καθώς έχει σχεδιαστεί για περιοχές με αργή ταχύτητα διαδικτύου και συσκευές με μικρές δυνατότητες αποθήκευσης.

Μπορείτε να μοιραστείτε τα βίντεο με τους φίλους σας μέσω Bluetooth αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα αν το χαρακτηριστικό αυτό απαιτεί πρόσβαση στο internet προκειμένου να εκτελεστεί ο έλεγχος ασφάλειας.

Να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή είναι μικρή σε μέγεθος, μόνο 8.5MB, και επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν πόσα MB θα δαπανώνται για την παρακολούθηση ή την λήψη των βίντεο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS