ΑρχικήinetΝέα γενιά gadgets που θα την αγαπήσετε!

Νέα γενιά gadgets που θα την αγαπήσετε!

Σήμερα θα δούμε κάτι διαφορετικό!
Θα δούμε μια σειρά καινούργιων gadgets που είτε έχουν κυκλοφορήσει, είτε είναι ακόμα μια ιδέα προς υλοποίηση.

gadgets

1. Bending Time

Η Lenovo έχει τραβήξει προς τα πίσω την κουρτίνα και αποκαλύπτει ένα smartphone που μπορείτε να τυλίξετε γύρω από τον καρπό σας, με αθλητικό σχεδιασμό και με έγχρωμη οθόνη.

Το “CPlus”, όπως η Lenovo καλεί το πρωτότυπο, τρέχει με Android και διαθέτει οθόνη 4,26 ιντσών. Θα είναι διαθέσιμο σε 12 χρώματα.

2. Smart Heart

Το Body Cardio έξυπνης κλίμακας της Withings μπορεί να μετρήσει πολλά περισσότερα για το σώμα σας από ό,τι ένα τυπικό tracker γυμναστικής. Το μεγαλύτερο μοντέλο φαίνεται ότι θα κοστίζει 180 δολάρια.

Μπορεί να ανιχνεύσει το παλμικό κύμα της ταχύτητα σας, δηλαδή την ταχύτητα με την οποία το αίμα κυκλοφορεί στο σώμα σας και το οποίο φαινομενικά προσφέρει μια εικόνα από την υγεία της καρδιάς σας.

Μετρά επίσης μια σειρά και από άλλες βασικές μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένων του δείκτη μάζας σώματος, το βάρος, τη σύνθεση του σώματος σας – δηλαδή, την κατανομή του λίπους, των οστών, το νερό και τη μυϊκή μάζα . Το λιγότερο ακριβό μοντέλο κοστίζει 130 δολάρια και μετρά τα πάντα εκτός της κυκλοφορίας του αίματος.

3. Gaming Gym Shoes

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγαπήσετε τα συγκεκριμένα παπούτσια που λειτουργούν και ως χειριστήριο παιχνιδιού.

Τα sneaker της Lenovo διαθέτουν λειτουργίες tracker γυμναστικής, και το χειριστήριο λειτουργεί με ένα παιχνίδι στο κινητό που εμπίπτει στην κατηγορία «endless runner».

Δεν είναι σαφές το πώς λειτουργεί το παιχνίδι, αφού το παπούτσι είναι απλά ένα πρωτότυπο.

4. Double Delight

Τα Solo και Duetto είναι δύσκολα τα πιο πρωτότυπα συνδεδεμένα ηχεία – παίζουν ήχο από σχεδόν οποιαδήποτε πηγή και μπορούν να ελεγχθούν με τη χρήση μιας εφαρμογής αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο. Αυτό που τα ξεχωρίζει όμως είναι η ποιότητα της κατασκευής τους.

Η μόνη διαφορά μεταξύ του Solo και Duetto είναι ότι το δεύτερο έχει ένα διπλό ηχείο για στερεοφωνικό ήχο.
Το Solo ξεκινά στα 200 δολάρια και Duetto ξεκινάει από τα 300 δολάρια.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS