ΑρχικήinetΗ Microsoft ανακοίνωσε την προσθήκη 270TB φωτογραφιών στο Bing Maps

Η Microsoft ανακοίνωσε την προσθήκη 270TB φωτογραφιών στο Bing Maps

BE_StavengerNorway_6A61F00CΠέρυσι τον Ιούλιο, η Microsoft ανακοίνωσε την προσθήκη 215 ΤΒ  νέων δορυφορικών εικόνων στην υπηρεσία χαρτογράφησης της (Bing Maps). Αργότερα τον Νοέμβριο του 2012 ανακοινώνει την προσθήκη άλλων 121ΤΒ δεδομένων φωτογραφικού περιεχομένου και πάλι. Αυτή την εβδομάδα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι περισσότερες νέες εικόνες έχουν προστεθεί, μαζί με νέα χαρακτηριστικά.

Σε μια δημοσίευση στο blog του Bing, η Microsoft δήλωσε ότι έχει πλέον προσθέσει το μεγαλύτερο μέρος των εικόνων του Bird Eye, “σχεδόν 270 terabytes δεδομένων” στο Bing Maps. Οι εικόνες του Bird Eye λαμβάνονται γενικά σε μια γωνία 45 μοιρών, η οποία υποτίθεται ότι θα κάνει τις φωτογραφίες να φαίνονται πιο τρισδιάστατες. Η Microsoft λέει ότι έχει τώρα “1.452.958 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ή μισό petabyte δεδομένων” από τις φωτογραφίες του Bird Eye σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από τις νέες εικόνες, έχουν προστεθεί περισσότεροι εσωτερικοί χάρτες κτιρίων, όπως το Mall of America στο St. Paul της Minnesota. Συνολικά υπάρχουν πάνω από 4.700 χωρο-χάρτες σε περισσότερες από 59 χώρες για να διαλέξετε.

Τέλος, ένα νέο χαρακτηριστικό το “Αναφορά προβλήματος”  έχει προστεθεί για να μπορεί να δηλώσει κάποιος τυχών ανακρίβειες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS