ΑρχικήinetNέα εφαρμογή Marketcube για Android

Nέα εφαρμογή Marketcube για Android

mt

Το marketcube ήρθε για να δημιουργήσει μια νέα οπτική στην δυνατότητα των χρηστών να ενημερώνονται σχετικά με την αγορά γύρω τους. Η δυναμική αυτή αφορά τη δυνατότητα του χρήστη να ενημερώνεται εν κινήσει με ειδοποιήσεις σχετικά προϊόντα, υπηρεσίες και events που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά του. Για πρώτη φορά συνδυάζεται μοναδικά η θέση του με την τοπική αγορά σε επίπεδο ειδοποιήσεων, προσφέροντας του τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης. Η έξυπνη αλγοριθμική σχεδίαση του application διασφαλίζει την κατανάλωση της ελάχιστης δυνατής ενέργειας για τον έλεγχο θέσης του χρήστη. Το Marketcube θέλοντας να προσφέρει όσο το δυνατόν ποιοτικότερο περιεχόμενο στους χρήστες του, φιλτράρει κάθε ένα feed ξεχωριστά. Τέλος στο spamming, στα αναρίθμητα newsletter και στις διαφημίσεις, το Marketcube ήρθε με σκοπό να προάγει την αγοραστική δύναμη του χρήστη, και να τον κρατάει ενήμερο με ότι παίζει όπου και αν βρίσκεται

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qblogic.basics

Developer site

[quote]

Περιγραφή

Ενημερώσου για προϊόντα, προσφορές, events που βρίσκονται κοντά σου σχετικά με τα ενδιαφέροντά σου, ανά πάσα στιγμή.

To Marketcube είναι μια νέα πλατφόρμα πληροφόρησης σχετικά με την αγορά που βρίσκεται δίπλα σου. Ήρθε για να σε ενημερώσει σχετικά με προϊόντα, προσφορές και events τα οποία συμβαίνουν γύρω σου. Όλα αυτά αξιοποιώντας μοναδικά τη θέση σου. Μάθε, αξιολόγησε, μοιράσου.

Όρισε τις κατηγορίες ενδιαφέροντος σου, δες στο χάρτη που βρίσκεται αυτό που ψάχνεις, ενημερώσου με ειδοποιήσεις (notifications) ειδικά ελεγχόμενες και φιλτραρισμένες από το Marketcube προκειμένου η ποιότητα του περιεχομένου της πληροφορίας να είναι η καλύτερη. Όχι πια spamming, ενημερωτικά newsletter και διαφημίσεις.

Κάθε μέρα μάθε κάτι νέο, ενημερώσου για όλα τα events κ όρισε εσύ την ακτίνα πληροφόρησης σου. Δημιούργησε τη λίστα των αγαπημένων σου και μοιράσου με τους φίλους σου την πληροφορία. Αξιολόγησε το περιεχόμενο και δες ποιο είναι το trend της αγοράς.

[/quote]

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS