ΑρχικήinetΗ αυτο-οδηγούμενη καρέκλα της Nissan είναι το μέλλον της αναμονής

Η αυτο-οδηγούμενη καρέκλα της Nissan είναι το μέλλον της αναμονής

tmg-article_default_mobile-καρέκλα

Η νέα καρέκλα που κυκλοφόρησε από τη Nissan, πρόκειται να αλλάξει μια για πάντα, τον τρόπο με τον οποίο περιμένουμε στην ουρά

Εάν η Nissan είχε προλάβει να κυκλοφορήσει την αυτο-οδηγούμενη καρέκλα της, την ProPilot, εγκαίρως για να προλάβει την κυκλοφορία του νέου iPhone 7 – τότε η αναμονή στην ουρά για την απόκτηση της συσκευής θα είχε γίνει πολύ πιο εύκολη και ίσως και διασκεδαστική!

Η πρωτότυπη καρέκλα, η οποία μπορεί να κινηθεί μόνη της και να σταματήσει πριν συγκρουστεί με ένα εμπόδιο είναι επιτέλους εδώ. Αναπτύχθηκε από την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία και προωθήθηκε μέσω ενός βίντεο στο YouTube νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Αν και οι καρέκλες είναι ακόμα στο στάδιο της δημιουργίας, παρέχουν ήδη μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία για την οργάνωση στις ουρές αναμονής και ακόμη και στη βοήθεια των ατόμων με περιορισμένη κινητικότητα.

Διαμορφώθηκαν αμέσως μετά από το πρόγραμμα των αυτόνομων αυτοκινήτων της Nissan, ProPilot. Οι καρέκλες χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία, η οποία αρχικά σχεδιάστηκε για την οδήγηση σε μονή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο. Ανιχνεύουν άλλες καρέκλες και ακολουθούν μια γραμμή από μόνες τους. Οι καρέκλες είναι επίσης προγραμματισμένες με την τεχνολογία “αυτο-παρκαρίσματος”. Φανταστείτε αυτό: όλες οι καρέκλες να επιστρέφουν αυτόματα στη θέση τους σε ένα τραπέζι, μετά από μια μεγάλη επαγγελματική συνάντηση.

Με αυτή την εξέλιξη είτε θα γίνουμε πιο τεμπέληδες είτε πιο έξυπνοι. Είτε έτσι είτε αλλιώς όμως, η ProPilot είναι η αυτόνομη καρέκλα του μέλλοντος για την οποία περιμέναμε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS