ΑρχικήinetΠροειδοποίηση σχετικά με πλυντήρια της Samsung που εκρήγνυνται

Προειδοποίηση σχετικά με πλυντήρια της Samsung που εκρήγνυνται

160928113021-samsung-washing-machine-explodes-780x439-πλυντήρια

Πρώτα ήταν τα smartphones, τώρα είναι τα πλυντήρια.

Τον ίδιο μήνα που η Samsung παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τουλάχιστον 35 περιπτώσεις Note 7 που εξερράγησαν ή πήραν φωτιά, η εταιρεία έχει επίσης να ασχοληθεί με τις αναφορές ότι ορισμένα από τα πλυντήριά της εξερράγησαν επίσης.

Η Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων (CPSC) εξέδωσε μια προειδοποίηση την Τετάρτη, όπως δήλωσε το CNN, λέγοντας ότι υπήρχαν «θέματα ασφάλειας» με ορισμένα μοντέλα μεταξύ Μαρτίου του 2011 και Απριλίου του 2016. Δεν προσδιορίζει τα μοντέλα. Οι πελάτες από διάφορα κράτη, συμπεριλαμβανομένου του Τέξας, της Γεωργίας και της Ιντιάνα, είπαν ότι τα πλυντήρια ρούχων τους εξερράγησαν κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Στο Τέξας, το πλυντήριο μιας γυναίκας «εξερράγη με τέτοια αγριότητα ώστε διείσδυσε στον εσωτερικό τοίχο του γκαράζ της», σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου που φέρεται να κατατέθηκαν νωρίτερα αυτό το χρόνο. «Το βαθούλωμα στο σημείο που το πλυντήριο εξερράγη ήταν τόσο βαθύ ώστε μπήκε μέσα στο σαλόνι της, το οποίο μοιράζεται τον τοίχο με γκαράζ.»

Μια άλλη γυναίκα στη Γεωργία είπε ότι “ακούστηκε σαν μια βόμβα να έσκασε”, όταν το πλυντήριό της εξερράγη τον Απρίλιο. «Υπήρχαν καλώδια, θραύσματα και το κάλυμμα στην ήταν πεσμένο στο πάτωμα» είπε η Melissa Thaxton.

Η Samsung εξέδωσε δήλωση την Τετάρτη, λέγοντας ότι ήταν σε «ενεργό συζητήσεις με την CPSC για να αντιμετωπίσει πιθανά προβλήματα ασφαλείας που σχετίζονται με ορισμένα από τα πλυντήρια της.» «Σε σπάνιες περιπτώσεις, κάποιες μονάδες μπορεί να εμφανίσουν μη φυσιολογικές δονήσεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τραυματισμού ή βλάβης της ιδιοκτησίας, όταν πλένονται ογκώδη ή αδιάβροχα υλικά» πρόσθεσε η εταιρεία.

«Η Samsung συνιστά ότι οι καταναλωτές με τα ελαττωματικά μοντέλα να χρησιμοποιούν το ευαίσθητο πρόγραμμα πλύσης» όταν πλένετε τα εν λόγω στοιχεία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS