ΑρχικήReviewsChrome Extension για το Youtube διευκολύνει την ηλεκτρονική μάθηση

Chrome Extension για το Youtube διευκολύνει την ηλεκτρονική μάθηση

[su_heading size=”18″ margin=”40″]Αν χρησιμοποιείτε και εσείς τη δημοφιλή πλατφόρμα διαμοιρασμού video ως πηγή μάθησης και γνώσης, τότε αυτό το extension του Chrome για το YouTube υπόσχεται να σας λύσει τα χέρια![/su_heading]

Chrome Extension
Εxtension του Chrome για το Youtube κάνει την ηλεκτρονική μάθηση …παιχνίδι!

 

Το YouTube είναι το τέλειο μέρος για την παρακολούθηση βίντεο οnline. Mέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να παρακολουθήσετε αστεία, ενημερωτικά, ψυχαγωγικά, ακόμη και εκπαιδευτικά βίντεο.

Και ενώ είναι σπουδαίο που αρκετά πανεπιστήμια αξιοποιούν δυναμικά το διαδίκτυο, κάνοντας τις διαλέξεις τους διαθέσιμες για όλους, η παρακολούθηση εκπαιδευτικών βίντεο online μπορεί να σας δυσκολέψει – ειδικά όταν θέλετε να κρατήσετε σημειώσεις. Επίσης τα βίντεο που έχουν ως σκοπό τη μετάδοση γνώσης συνήθως είναι αρκετά μακροσκελή, δυσκολεύοντάς σας να εντοπίσετε το σημείο που θέλετε να παρακολουθήσετε, ή το σημείο στο οποίο σταματήσατε.

Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε την εμπειρία της μάθησης λιγάκι πιο ευχάριστη, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα extension για τον Chrome που έχει ως στόχο να βοηθήσει την ηλεκτρονική εκπαίδευση, δημιουργώντας αυτόματα συνοπτικούς πίνακες περιεχομένων για τις διαλέξεις που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Ο λόγος για το BriefTube, το οποίο οργανώνει τα βίντεο σε κεφάλαια, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακάμψετε διάφορα τμήματα και να παρακολουθήσετε το μέρος που σας ενδιαφέρει. Το BriefTube υποστηρίζει επίσης και μια λειτουργία αναζήτησης που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε γρήγορα σε μια διάλεξη μέσω συγκεκριμένων λέξεων ή φράσεων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το BriefTube βρίσκεται ακόμη σε beta έκδοση και ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά με όλα τα βίντεο, όμως σίγουρα αξίζει μια δοκιμή!

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS