ΑρχικήHow ToΟι πιο ενοχλητικές γλώσσες προγραμματισμού σε λίστα από την devRant!

Οι πιο ενοχλητικές γλώσσες προγραμματισμού σε λίστα από την devRant!

Η devRant, μια online κοινότητα για προγραμματιστές, κυκλοφόρησε μια λίστα, αποκαλύπτοντας τις πιο ενοχλητικές γλώσσες προγραμματισμού. Οι προγραμματιστές με δεξιότητες SQL στο προφίλ τους βρίσκονται στο 56,0 τοις εκατό ψηλότερα από το μέσο όρο. Αντίθετα, οι Objective-C προγραμματιστές είναι οι πιο ευχαριστημένοι.

Η devRant είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους προγραμματιστές που επιθυμούν να σπάσουν λίγη πλάκα, να εκφράσουν την αγανάκτησή τους με τη μορφή rants* και να προχωρήσουν με τη ζωή τους. Η ίδια κοινότητα τώρα αποκάλυψε την λίστα με τις πιο ενοχλητικές γλώσσες προγραμματισμού.

Οι πιο ενοχλητικές γλώσσες προγραμματισμού σε λίστα από την devRant!

Η devRant έχει χρησιμοποιήσει τα δεδομένα (20.000 rants που δημοσιεύθηκαν από περισσότερους από 12.000 προγραμματιστές) από  την devRant Android, iOS και web apps για να ετοιμάσει αυτή τη λίστα. Το infographic που έκανε η εταιρεία εμφανίζει τα δεδομένα με τη μορφή απόκλισης από το μέσο dev rant ποσοστό.

Αποκαλύφθηκε ότι οι προγραμματιστές που είχαν την SQL στη λίστα των δεξιοτήτων τους έκαναν τα περισσότερα share στα rants που δημοσιεύτηκαν στα devRants. Η αναλογία των αναρτημένων rants τους ήταν 56,0 τοις εκατό περισσότερα από το μέσο όρο.

Μετά την SQL, ο κατάλογος με τις πιο ενοχλητικές γλώσσες προγραμματισμού συνέχισε με τους λάτρεις των Mango και Swift.

devrant-annoying-programming-languages

Είναι φοβερό να βλέπουμε ότι οι χρήστες μερικών από τις μεγαλύτερες γλώσσες προγραμματισμού – C ++, JavaScript, Java και Python – και μην “ξεσπούν” πολύ. Οι Objective-C προγραμματιστές φαίνεται να είναι εκείνοι που είναι ικανοποιημένοι με -79,9 τοις εκατό λιγότερα rants ανά προγραμματιστή.

Η ίδια η devRant λέει για την εφαρμογή της ότι έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα διασκεδαστικό και edgy μέρος για να ξεφύγει κανείς από τη σοβαρότητα της προγραμματιστικής εργασίας. Μπορείτε να αποκτήσετε το app για iOS και Android ή να δείτε το ζωντανό rant feed στην ιστοσελίδα τους.

* rant: Το να μιλάς επιθετικά για κάτι ή να έχεις τη δική σου οπτική για ένα θέμα και να μιλάς για αυτό για πολύ καιρό παθιασμένα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS