ΑρχικήHow ToTo Nativefier μετατρέπει οποιοδήποτε Website σε Desktop Program! Δοκιμάστε το!

To Nativefier μετατρέπει οποιοδήποτε Website σε Desktop Program! Δοκιμάστε το!

To Nativefier μετατρέπει οποιοδήποτε Website σε Desktop Program! Δοκιμάστε το!
To Nativefier μετατρέπει οποιοδήποτε Website σε Desktop Program! Δοκιμάστε το!

Ακόμα κι αν οι δυνατότητες των ιστοσελίδων έχουν αυξηθεί με τις HTML 5 και JavaScript, έχουμε ακόμα την τάση να σκεφτόμαστε πως μια web page είναι κάτι στο οποίο συνυπάρχουν εικόνες, κείμενα και βίντεο και όλα αυτά μέσα σε ένα browser.

Η ανάπτυξη και η πρόοδος της JavaScript και οι επεκτάσεις της έφεραν την εποχή των web applications. Ένα μοναχικό URL μπορεί πλέον να λειτουργεί ως μια πλήρως ανεπτυγμένη εφαρμογή web, όπως ακριβώς είναι και το Google Maps.

​​ https://www.secnews.gr/101917/mono-enas-mhnas-gia-to-ethihak/btn-large” variation=”btn-success”]Μόνο 1 μήνας έμεινε για το EthiHak!! ΕΣΥ είσαι μέσα? Αν όχι, προλαβαίνεις ακόμα!

Καθώς τα web apps έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο, οι προγραμματιστές έχουν προσπαθήσει να “ελευθερώσουν” τις web εφαρμογές από το web. Τα JavaScript applications, από την άλλη πλευρά, είναι σε θέση να αποχωριστούν το browser χάρη στην πλατφόρμα Node.js.

Το Node.js είναι ένα runtime environment  που επιτρέπει στην Javascript να τρέξει σε ένα κανονικό λειτουργικό σύστημα και όχι απλώς σε ένα browser. Χρησιμοποιείται συνήθως για την κατασκευή JS-based web servers στη θέση της PHP.

Το Nαtινefier το κάνει αυτό χρησιμοποιώντας ένα framework  που ονομάζεται Electron. Το Electron framework επιτρέπει σε έναν προγραμματιστή να γράψει εφαρμογές desktop σε JavaScript, HTML, και CSS.

​​ https://www.secnews.gr/102199/sas-kleboun-wi-fi/Δείτε ακόμα: Σας κλέβουν Wi-Fi ? Πιάστε τους!

Δημιουργεί αυτόματα πρώτα ένα template του target website και στη συνέχεια κάνει feed το template στο Electron, το οποίο στη συνέχεια «ντύνει» το template με όλα τα απαιτούμενα πράγματα για να δημιουργήσει στο τέλος ένα αρχείο .exe ή .app, που χρησιμοποιεί ένα browser window για να καταστήσει την HTML.

Το Nativefier είναι μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα. Τρέχει από τη γραμμή εντολών Node.js απλά

Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ — Nativefier για να επισκεφθείτε το site.

​​ https://www.secnews.gr/102163/free-pdf-password-remover-software/Διαβάστε: Σπάστε τους κωδικούς των PDF με 4 Free Password Remover Software! 😉

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS