ΑρχικήHow ToΟι βασικές γλώσσες προγραμματισμού που θα πρέπει να γνωρίζετε

Οι βασικές γλώσσες προγραμματισμού που θα πρέπει να γνωρίζετε

Ενδιαφέρεστε και θέλετε να παίξετε με ότι έχει να κάνει με τα ηλεκτρονικά; Αυτές λοιπόν είναι οι τρεις πρώτες και βασικές γλώσσες προγραμματισμού που θα πρέπει να ξέρετε!
Είτε πρόκειται για ένα Raspberry Pi, ή για ένα Arduino, ή για οτιδήποτε άλλο, αν σκοπεύετε να ασχοληθείτε και να παίξετε με ότι έχει να κάνει με το ηλεκτρονικό κομμάτι πάνω σε αυτά, τότε απαιτείται να γνωρίζετε προγραμματισμό, έστω να έχετε ελάχιστες γνώσεις.
Με βάση μιας έρευνας που έγινε από το Hackster.io, αποκάλυψαν τις τρεις γλώσσες που οι άνθρωποι σκέφτηκαν ότι θα ήταν το ιδανικότερο για να μάθουν.
Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο πήραν μέρος στην έρευνα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το C και το C ++ αναμφίβολα έχουν επιλεχτεί ως τις προτιμώμενες γλώσσες για να μάθετε εάν σας ενδιαφέρουν τα “ηλεκτρονικά μαστορέματα”. Ακριβός από πίσω από τη C είναι η Python, η οποίο στη συνέχεια ακολουθείται στενά θα λέγαμε από τη Javascript, Java και C #.

γλώσσες
Περαιτέρω, το Arduino άρπαξε την πρώτη θέση στην κατηγορία του υλικού, το οποίο ακολουθήθηκε από τη Raspberry Pi και το Particle . Δεν υπάρχει βέβαια καμία αμφιβολία ότι η γλώσσα που επιλέγετε να μάθετε και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε εξαρτάται από το ίδιο το έργο. Ωστόσο, εάν δεν είστε βέβαιοι από το πού ακριβώς πρέπει να ξεκινήσετε, η C και η C ++ φαίνεται να είναι μια καλή επιλογή, αν όχι ιδανική για να αρχίσετε.
Εάν θέλετε και σας ενδιαφέρει να δείτε λεπτομερώς όλα τα αποτελέσματα της έρευνας πατήστε εδώ

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS