ΑρχικήsecurityΤο Samsung Galaxy S8 έρχεται με double-edge οθόνη!

Το Samsung Galaxy S8 έρχεται με double-edge οθόνη!

Η Samsung τρέχει και δεν φτάνει τις τελευταίες μέρες, αφού η εταιρεία αποφάσισε να διεξάγει μια παγκόσμια ανάκληση της του Galaxy Note 7. Συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια αναφορές για τα Note 7 smartphones που παίρνουν φωτιά κατά τη φόρτιση, αλλά εάν η εταιρεία παίξει τα χαρτιά της σωστά, θα μπορούσε να αντισταθμίσει τις απώλειες με την επερχόμενη ναυαρχίδα.

Μια αναφορά από την Korea Herald δείχνει ότι η Samsung εξετάζει το ενδεχόμενο να αφαιρέσει την επίπεδη οθόνη στο Galaxy S8, που λέγεται ότι θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Αυτό σημαίνει ότι το Galaxy S8 θα είναι όπως ακριβώς και το Note 7.

Η έκθεση αναφέρει, επίσης, ότι η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει να εξασφαλίζει τις οθόνες σε δύο μεγέθη: 5,1 ίντσες και 5,5 ίντσες. Ο προμηθευτής της οθόνης είναι η Samsung Display, ο μοναδικός κατασκευαστής double-edge οθονών.

Το Samsung Galaxy S8 έρχεται με double-edge οθόνη!

Η σειρά Galaxy S των smartphones έχει γίνει συνώνυμη με τη λέξη edge, αν σκεφτούμε ότι η διπλή καμπυλωτή (double-edge) οθόνη έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στο Galaxy S6 edge. Το 2015, όταν το Galaxy S6 edge κυκλοφόρησε, η Samsung κατάφερε να διατηρήσει τη δυναμική των πωλήσεων λόγω των περιορισμών του εφοδιασμού, η ζήτηση της αγοράς ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις της εταιρείας.

Η double-edge οθόνη βρέθηκε και σε μια παραλλαγή του Galaxy S7!

Είναι λίγο νωρίς όμως για να μιλήσουμε για την επόμενο κινητό της εταιρείας, αλλά είναι αρκετά σχετικό, λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα κατάσταση. Η εταιρεία θα δώσει σίγουρα ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά για τις επερχόμενες συσκευές.

Παραδόξως, η ανάκληση θα μπορούσε πραγματικά να κάνει τα επερχόμενα smartphones της Samsung μερικά από τα ασφαλέστερα στην αγορά, δεδομένου ότι η όλη υπόθεση έβαλε την εταιρεία στο τρυπάκι να βρει τς αδυναμίες στις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές παρόμοιες καταστάσεις.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS