ΑρχικήHow ToΜε το Mimicker Alarm της Microsoft είναι πλέον σίγουρο πως θα ξυπνάτε...

Με το Mimicker Alarm της Microsoft είναι πλέον σίγουρο πως θα ξυπνάτε εγκαίρως!

Με το Mimicker Alarm της Microsoft είναι πλέον σίγουρο πως θα ξυπνάτε εγκαίρως!
Με το Mimicker Alarm της Microsoft είναι πλέον σίγουρο πως θα ξυπνάτε εγκαίρως!

Η Microsoft έχει δημοσιεύσει πολλά νέα apps για τα  Android, και τώρα που πήρε φόρα δεν φαίνεται να σταματά πουθενά! Εάν έχετε πρόβλημα να σηκωθείτε τα πρωινά από το κρεβάτι, τότε το τελευταίο app της ίσως είναι η ιδανική λύση για εσάς! 

Το Mimicker Alarm έχει μια νέα προσέγγιση στο τρόπο που σας ξυπνά τα πρωινά! Επειδή είναι πολύ εύκολο να πατηθεί “κατά λάθος” το  κουμπί της αναβολής [snooze button], το Mimicker απαιτεί από σας να παίξετε ένα μικρό παιχνιδάκι προτού μπορέσετε να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι. Εάν δεν μπορέσετε να το ολοκληρώσετε, το app θεωρεί πως σας ξαναπήρε ο ύπνος και συνεχίζει να χτυπά ακάθεκτο!

[su_youtube url=”https://youtu.be/VWJyCYkMc3Y” width=”640″ height=”380″]https://youtu.be/VWJyCYkMc3Y[/su_youtube]

Tο free app δημιουργήθηκε από το Microsoft Garage, μια πειραματική ομάδα της εταιρείας. Eπιπλέον, τα παιχνίδια που καλείστε να παίξετε το πρωί δεν είναι απλά μαθηματικά προβλήματα όπως συμβαίνει με άλλα apps, αλλά είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας με ενδιαφέροντες τρόπους. Σε ένα παιχνίδι για παράδειγμα, το app σας λέει να κάνετε τον λυπημένο, ή τον έκπληκτο κ.λπ. και αναλύει το πόσο καλά ανταποκρίνεστε μέσω της μπροστινής κάμερας της συσκευής σας.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/104555/secret-codes-iphone/” target=”blank” style=”flat” background=”#2693f1″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμα: Ήρθε η ώρα να μάθετε τα κρυμμένα μυστικά του iPhone σας! Είστε έτοιμοι;[/su_button]

Τα άλλα δύο παιχνίδια σας ζητούν να ‘κυνηγήσετε’ ένα συγκεκριμένο χρώμα ή να προφέρετε έναν δύσκολο φθόγγο.

Μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο:

[su_youtube url=”https://youtu.be/q-NdR9lWBMg” width=”640″ height=”380″]https://youtu.be/q-NdR9lWBMg[/su_youtube]

Δοκιμάστε το [μπορείτε να το βρείτε εδώ: ] και είμαστε σίγουροι πως θα ξυπνήσετε αύριο το πρωί εγκαίρως!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS