ΑρχικήinetΟι φήμες για το Surface Phone

Οι φήμες για το Surface Phone

Το Surface Phone πιστεύεται ότι θα είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα της Microsoft όσον αφορά τα κινητά και άτομα που έχουν γνώση πάνω στο θέμα έχουν πει ότι πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας την άνοιξη του 2017.

Ακόμα και η ίδια η Microsoft πείραξε λίγο το κοινό με αυτό το πρώιμο release για το 2017, δίνοντας την υπόσχεση στους οπαδούς των Windows phone ότι το 2017 θα είναι μια φοβερή χρονιά όσον αφορά τα κινητά τηλέφωνα, αλλά χωρίς να πει κάτι πιο συγκεκριμένο. Γνωρίζοντας ότι η Microsoft έχει εστιάσει στους υπολογιστές για φέτος, η στροφή στα τηλέφωνα για το επόμενο έτος βγάζει νόημα!

Οι φήμες για το Surface Phone

Αλλά αποδεικνύεται ότι η στρατηγική αυτή θα μπορούσε να δεχθεί ορισμένες προσαρμογές της τελευταίας στιγμής. Η Microsoft, όπως ακούγεται, εξετάζει το ενδεχόμενο να καθυστερήσει το Surface Phone μέχρι τα τέλη του 2017 ή ακόμη και στις αρχές του 2018.

Η Microsoft παρατηρητής, Mary Jo Foley γράφει ότι το Redmond αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω στο Surface Phone, έχει πολλά σχέδια και ότι αν δεν υλοποιηθούν η έναρξη θα γίνει αρκετά αργότερα.

Επιπλέον, η γερμανική ιστοσελίδα Dr. Windows προσθέτει ότι το 2017 είναι μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Surface Phone, καθώς πιστεύεται ότι η Microsoft αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και εξακολουθεί να μελετά διάφορα hardware σχέδια για το νέο μοντέλο. Αυτό μας θυμίζει την περίπτωση με το Nokia McLaren, ένα έργο που τελικά δεν είδε το φως της δημοσιότητας για παρόμοιους λόγους, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η Microsoft θα αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα.

Χωρίς αμφιβολία, αυτό δεν είναι καθόλου καλή είδηση για τους οπαδούς των Windows Phone που περιμένουν κάτι συναρπαστικό από τη Microsoft εδώ και πολλούς μήνες, ακόμη και αν η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει τίποτα, όσον αφορά τα σχέδιά της για το κινητό.

Ακόμη και τώρα το Redmond αρνείται να αποκαλύψει οτιδήποτε σχετίζεται με το κινητό, παρόλο που οι φήμες που υπάρχουν δείχνουν προς ένα, αρκετά θα λέγαμε, απαισιόδοξο μέλλον για τα Windows Phone, με την εταιρεία να φημολογείται ότι παραιτείται από τη μάρκα Lumia εξ ολοκλήρου!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS