Αρχικήinet14 νέα Watch Bands της Apple που μπορείτε να τα βρείτε μόνο...

14 νέα Watch Bands της Apple που μπορείτε να τα βρείτε μόνο στο Ρίο

17647-15345-160721-Olympic-l-Watch-Bands

Οι λάτρεις των ρολογιών της Apple, οι οποίοι τυχαίνει να είναι επίσης φαν των αθλημάτων, έχουν εδώ μια ευκαιρία για να δικαιολογήσουν ένα ταξίδι στην Βραζιλία: Εκτός από το ότι μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους αθλητές να αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ζωντανά, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αγοράσουν τα ολοκαίνουρια Watch Bands της Apple με μοτίβα από τις εθνικές σημαίες 14 χωρών!

Σύμφωνα με το GQ, αυτά τα περιορισμένης έκδοσης Watch Bands θα κοστίζουν $ 49 το κάθε ένα και θα πωλούνται μόνο σε ένα σημείο: το Apple Store στο VillageMall του Barra da Tijuca.

Τα βραχιολάκια θα είναι διαθέσιμα από τις αρχές Αυγούστου, αλλά υπάρχει προφανώς κι ένας άλλος τρόπος για να τα αποκτήσετε, όπως μας έδειξε την Πέμπτη και ο σπρίντερ Trayvon Bromell επιδεικνύοντας το βραχιολάκι του με θέμα τις ΗΠΑ, στο Twitter του.

Για να ανακεφαλαιώσουμε: Αν θέλετε ένα από αυτά τα Bands, μπορείτε είτε να πάτε στο Ρίο ή να είστε ένας κορυφαίος αθλητής. Θα το αποκαλούσαμε μια εύκολη επιλογή!

Ο κατάλογος των χωρών που εκπροσωπούνται από τα Watch Bands περιλαμβάνει τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία, τη Νότια Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία, το Μεξικό, την Ιαπωνία, την Τζαμάικα, τον Καναδά, την Κίνα, την Αυστραλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και, φυσικά, τη Βραζιλία.

Η Apple επέκτεινε σημαντικά τη γκάμα των Watch Bands της το Μάρτιο, όταν εισήγαγε νέα νάιλον λουράκια. Τον Απρίλιο, η εταιρεία εισήγαγε νέα σχέδια στα βραχιολάκια της σε συνεργασία με την εταιρία μόδας Hermes, μετά την συντριπτική δημοτικότητα της πρώτης συλλογής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS