ΑρχικήReviewsΤα σχέδια για το SmartWatch της OnePlus

Τα σχέδια για το SmartWatch της OnePlus

Στις αρχές αυτού του μήνα, είχε αναφερθεί ότι η OnePlus είχε δημιουργήσει ένα SmartWatch αλλά αποφάσισε να μην το βγάλει σε κυκλοφορία. Τώρα, φαίνεται ότι ο CEO του OnePlus Carl Pei κοινοποίησε στο Twitter λογαριασμό του ένα πρωτότυπο σκίτσο για το σχεδιασμό της SmartWatch OnePlus που ποτέ δεν κατασκευάστηκε.

Το σκίτσο του σχεδιασμού χρονολογείτε από πέρυσι και δίνει μια εικόνα για το πώς η SmartWatch OnePlus θα φαινόταν.
Το υποτιθέμενο OneWatch έχει ένα παραδοσιακό κυκλικό σχέδιο, το οποίο είναι αρκετά παρόμοιο με εκείνο του Moto 360.
Ο σχεδιασμός του καρπού είναι αρκετά παρόμοιος με το ρολόι της Apple, έτσι η OnePlus δεν θα είχε φέρει καμία καινοτομία στην αγορά σε αυτό το θέμα.

SmartWatch
Η OnePlus δεν προτίθεται να βγάλει σε κυκλοφορία το SmartWatch!
Ο Carl Pei αναφέρει ρητά στο tweet του ότι η εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει το smartphone. Συγκεκριμένα δήλωσε: “τι θα μπορούσε να ήταν, αλλά δεν θα είναι ποτέ”, το οποίο κλείνει ουσιαστικά όποιες ελπίδες υπήρχαν για να δούμε το προϊόν στην αγορά.
Το SmartWatch OnePlus φημολογήθηκε ότι θα τροφοδοτούταν με το Android Wear, αλλά οι υπάλληλοι τις εταιρεία δεν παρείχαν λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα.
Ο λόγος για τον οποίο το OnePlus αποφάσισε να καταργήσει τα σχέδια για την κατασκευή του SmartWatch OnePlus, θεωρήθηκε ότι είναι το γεγονός ότι η εταιρεία επιθυμούσε να επικεντρωθεί στην παραγωγή των smartphones, δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος της δημοτικότητας της στην αγορά προέρχεται από εκεί.
Μόλις πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα πρέπει να διακόψει τη σειρά των mid-range smartphones OnePlus Χ, ξεκινώντας από φέτος.
Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να εστιάζει την προσοχή της στην προώθηση του OnePlus 3 το οποίο μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS