ΑρχικήinetPillo, το ρομπότ που φροντίζει για την υγεία σας

Pillo, το ρομπότ που φροντίζει για την υγεία σας

pillo_home_smart_health_robot_1-ρομπότ

Η εποχή που μόνο οι ηλικιωμένοι έπαιρναν φάρμακα έχει περάσει. Σήμερα, φαίνεται πως η λήψη χαπιών συναντάται σε όλες τις ηλικίες είτε για αλλεργίες, είτε για τη θεραπεία μιας ασθένειας και μακροπρόθεσμων ιατρικών θεμάτων, είτε απλώς για προληπτικούς λόγους με τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα.

Είναι δύσκολο λοιπόν να θυμόμαστε ποιο χάπι πρέπει να πάρουμε πότε, αλλά μην ανησυχείτε καθώς σύντομα το ρομπότ Pillo θα το έχει έτοιμο για εμάς.

Το Pillo είναι ένα ρομπότ προσωπικής υγείας για το σπίτι. Βασικά, το Pillo είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού μιας υπηρεσίας όπως ο Siri με ένα διανομέα χαπιών. Είναι σε θέση να αναγνωρίζει τους διάφορους ανθρώπους μέσα σε ένα νοικοκυριό, με τη χρήση αναγνώρισης προσώπου και στη συνέχεια να αλληλεπιδρά και να επιλέξει τα σωστά χάπια για κάθε άτομο την κατάλληλη χρονική στιγμή. Το ρομπότ μπορεί επίσης να συνδεθεί με επαγγελματίες του τομέα της υγείας, να συνδεθεί με έξυπνες συσκευές, όπως ένα τηλέφωνο ή tablet, να παρακολουθήσει τις υπενθυμίσεις και να απαντά στις ερωτήσεις σας σχετικά με την υγεία.

Ένα τέτοιο ρομπότ διανομής χαπιών δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικό, με την τελική τιμή λιανικής πώλησης να αναμένεται στα $ 599. Ωστόσο, αν έχετε στηρίξει την εκστρατεία της Indiegogo μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα Pillo στη σούπερ τιμή των $ 269 συν τα έξοδα αποστολής σε όλο τον κόσμο. Θα πρέπει όμως να περιμένετε μέχρι τον Ιούλιο του 2017, ώστε να λάβετε το Pillo σας.

Η ομάδα Υγείας του Pillo, σχεδιάζει να επεκτείνει τη λειτουργικότητα του ρομπότ αν θα χρηματοδοτηθεί πλήρως το έργο. Στο μέλλον ελπίζουν να προσθέσουν καταμέτρηση θερμίδων, διαχείριση του στρες, παρακολούθηση για το μωρό, ψηφιακές εκθέσεις για την υγεία και τη διατροφή. Το Pillo θα έχει επίσης το δικό του κατάστημα εφαρμογών για ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά.

Αυτό φαίνεται να είναι ένα πολύ φιλόδοξο project και ο συνδυασμός της Indiegogo, μιας ευέλικτης συνολικής χρηματοδότησης και ένας χαμηλός στόχος επένδυσης $ 75.000, σίγουρα φαίνεται ύποπτος. Με αυτό κατά νου, βεβαιωθείτε ότι το ελέγξατε καλά πριν επενδύσετε τα χρήματά σας, καθώς όλοι ξέρουμε πόσο εύκολα τα crowdfunding έργα μπορεί να καταλήξουν να μην την παραδώσουν το υποσχόμενο προϊόν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS