ΑρχικήinetTo Microsoft Band 2 χρησιμοποιείται σε ποδηλατικό αγώνα 8 ημερών

To Microsoft Band 2 χρησιμοποιείται σε ποδηλατικό αγώνα 8 ημερών

Microsoft-Band-2015-03

Η Microsoft έχει στραφεί προς το Amgen Tour της Καλιφόρνια για να παρακολουθήσει επαγγελματίες ποδηλάτες, χρησιμοποιώντας το Band 2 tracker δραστηριότητας, για να καθορίσει τον τρόπο που το σώμα τους αντιδρά σε εκτεταμένη άσκηση κατά τη διάρκεια αρκετών ημερών.

Η εταιρεία ζήτησε ως εκ τούτου από πολλούς ποδηλάτες να φορέσουν το Microsoft Band 2 κατά τα στάδια του αγώνα ποδηλασίας 8 ημερών, έτσι ώστε να παρακολουθούν πληροφορίες όπως τον καρδιακό ρυθμό, την απόσταση και την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Επιπλέον, όλοι οι ποδηλάτες που συμμετείχαν στην έρευνα έπρεπε να κοιμηθούν με τα Band 2, για να αναλύσουν τις συνήθειες ύπνου μετά από έντονη άσκηση.

Τα αποτελέσματα που πήρε η Microsoft μετά από αυτή την έρευνα δείχνουν ότι χρειάζονται έως και αρκετές ώρες (ή ακόμα και μια ολόκληρη μέρα) για να επιστρέψει το σώμα σε φυσιολογικά επίπεδα μετά από μια δύσκολη προσπάθεια. Ο Will Barta της Axeon Hagens Berman φόρεσε το Band 2 κατά το 2ο στάδιο για να δείξει ότι τα επίπεδα του καρδιακού ρυθμού επιστρέφουν στο φυσιολογικό σταδιακά μετά τον αγώνα, αλλά η Microsoft τονίζει ότι είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για έναν ποδηλάτη να κοιμηθεί μετά από τόσο έντονη άσκηση.

Οι ποδηλάτες κοιμούνται περισσότερο από το μέσο εργαζόμενο γραφείου. «Οι δραστηριότητες μετά τον αγώνα, όπως η διατροφική ποιότητα, το μασάζ και η χαλάρωση (ψυχική και σωματική) επιταχύνουν τη διαδικασία ανάκαμψης, αλλά ο ύπνος είναι αυτός που έχει το μεγαλύτερο όφελος. Δεν είναι ασυνήθιστο για ένα ποδηλάτη να κοιμάται περισσότερο από 10 ώρες κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου αγώνα για να μεγιστοποιηθεί η ανάκτηση», εξηγεί η εταιρεία.

Τα αποτελέσματα του ύπνου δείχνουν ότι παρόλο που η δραστηριότητα του καρδιακού ρυθμού ήταν φυσιολογική την ώρα του ύπνου, οι ποδηλάτες κατέγραψαν χαμηλό ποσοστό ξεκούραστου ύπνου και ξύπνησαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Είναι ενδιαφέρον ότι, η Microsoft λέει ότι ένας επαγγελματίας ποδηλάτης ή ένας άρτια εκπαιδευμένος αθλητής έχει χαμηλό καρδιακό ρυθμό ενώ κοιμάται, που μπορεί να φτάσει και τους 40 παλμούς ανά λεπτό. Επιπλέον, είναι απολύτως φυσιολογικό για τους ποδηλάτες να βιώσουν διαφορετικούς κύκλους ελαφριού και βαθύ ύπνου κάθε βράδυ μετά από συμμετοχή σε έναν αγώνα.

Ενώ αυτά τα στατιστικά είναι χρήσιμα για όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες αθλητές, βοηθούν επίσης τη Microsoft να προσαρμόσει καλύτερα τις συσκευές της, ώστε να παρέχει ακριβή στοιχεία κατά τη διάρκεια διαφόρων αθλημάτων. Με το Band 3 προ των πυλών, ο καθένας αναμένει όχι μόνο τη βελτίωση του σχεδιασμού, αλλά και πιο προηγμένες πληροφορίες όσον αφορά την παρακολούθηση δραστηριότητας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS