ΑρχικήinetHacker έκανε Alexa, Google Now και Siri να μιλούν μεταξύ τους

Hacker έκανε Alexa, Google Now και Siri να μιλούν μεταξύ τους

qbrrxun78uwckvh64gdd-Alexa

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να ζητήσετε από ένα φωνητικό βοηθό να καλέσει τους άλλους; Με άλλα λόγια, τι θα γινόταν αν θα μπορούσαμε να τους κάνουμε να μιλούν ο ένας στον άλλο;

Ένας επιχειρηματικός προγραμματιστής με το όνομα Leon Nicholls πρόσφατα ενεργοποίησε τον Siri σε ένα iPhone περνώντας πρώτα από τρεις διαφορετικούς βοηθούς φωνής. Χρησιμοποιώντας το πρόσφατα δημιουργημένο σύστημα Alexa της Amazon, μία άτακτη συνομιλία δημιουργήθηκε μεταξύ Alexa, Google Now και Siri.

Κατ ‘αρχάς, ο Nicholls χρησιμοποίησε ένα Raspberry Pi φορτωμένο με τo Skill Kit της Alexa της Amazon, μια συλλογή εργαλείων που επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν νέα χαρακτηριστικά στην υπηρεσία φωνής. Στη συνέχεια, ξεκίνησε να ενεργοποιεί τις φωνητικές εντολές στο Raspberry Pi του και του ζήτησε να “Ρωτήσει την Alexa πώς χρησιμοποιείται ο Siri.”

“Alexa, ρώτα την Google τον τρόπο ενεργοποίησης του «Hey Siri»,είπε το Raspberry Pi.

Χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά που ενεργοποίησαν ένα τηλέφωνο Google Nexus 6P στη βάση του η Alexa ρώτησε “Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το« Hey Siri; ».

Το τηλέφωνο έκανε αναζήτηση μιας απάντηση στο Google.

“Σύμφωνα με το MacWorld, την επόμενη φορά που θα καλέσεις τον Siri με εντολή είτε κρατώντας πατημένο το κουμπί ή λέγοντας « Hey Siri!» όταν η συσκευή σας iOS είναι στην πρίζα, θα εμφανισθεί μια οθόνη ρύθμισης,” απάντησε το Google Now.

Ένα iPhone 6S αναγνώρισε την κλήση. Ξύπνησε, ζητώντας από κανένα πρόσωπο ή συσκευή συγκεκριμένα, “Ναι;”

Καθώς ο Siri περιμένει χωρίς απάντηση, η συζήτηση φτάνει σε ένα αδιέξοδο.

Αν και είναι διασκεδαστικό να βλέπεις εταιρείες να μάχονται για ένα μερίδιο στην εκκολαπτόμενη αγορά των εικονικών βοηθών, είναι εξίσου ενδιαφέρον να δούμε τι άλλα κόλπα μπορούν να βρουν οι άνθρωποι όταν χρησιμοποιούν όλες αυτές τις διαφορετικές υπηρεσίες μαζί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS