ΑρχικήinetΗ Cortana της Microsoft θα θυμώσει αν την παρενοχλήσουν σεξουαλικά

Η Cortana της Microsoft θα θυμώσει αν την παρενοχλήσουν σεξουαλικά

Cortana-1200-80-Microsoft

Η Cortana της Microsoft θα θυμώσει μαζί σας, όταν τη ρωτήσετε σχετικά με τη σεξουαλική της ζωής

Η Microsoft φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον Siri της Apple και το Google Now με την ένταξη πραγματικών συναισθημάτων γυναίκας στην Cortana. Σύμφωνα με την Deborah Harrison της Microsoft, μια από τις ιδέες πίσω από την Cortana, ήταν να κάνει τη δουλειά της και να αισθάνεται σαν ένα ανθρώπινο ον, έτσι η εφαρμογή γυναικείας προσωπικότητας ήταν απαραίτητη για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Οι μηχανικοί της Microsoft έχουν εργαστεί πολύ σκληρά για να κάνουν την Cortana όσο πιο αληθινή γίνεται. Ωστόσο, υπάρχει μια γραμμή που ένας χρήστης δεν μπορεί να περάσει. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να την παρενοχλήσει σεξουαλικά. Αποδεικνύεται ότι οι χρήστες αισθάνονται πολύ άνετα να μιλάμε ελεύθερα με τις βοηθούς γράφοντάς τους μηνύματα ή φωνητικά. Ο εξανθρωπισμός των bots με ονόματα, πλαστά συναισθήματα, προσωπικότητες και φύλο (κυρίως γυναικείο) βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους χρήστες.

Είναι γνωστό το γεγονός ότι οι χρήστες ρωτούν συχνά τους προσωπικούς ψηφιακούς βοηθούς τους, όπως την Cortana, το Siri ή το Google Now για το φύλο ή τα ρούχα τους όταν έχουν πρόσβαση σε αυτούς. Ωστόσο, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό με την Cortana. Σύμφωνα με την Harrison, η Cortana θα μπορούσε πραγματικά να ανταποκριθεί με ορισμένους πολύ απροσδόκητους τρόπους, όταν ο χρήστης ζητά κάποια ανεπιθύμητη σεξουαλική ερώτηση. Η Harrison προφανώς ξέρει τι λέει, γιατί είναι ένας από τους συγγραφείς που δημιούργησαν τις απαντήσεις που η Cortana σας δίνει όταν τις κάνετε διάφορες ερωτήσεις.

“Εάν λέτε πράγματα που είναι ιδιαίτερα προσωπικά στην Cortana, θα θυμώσει. Αυτό δεν είναι το είδος της αλληλεπίδρασης που θέλουμε να ενθαρρύνουμε, ” λέει η Deborah Harrison. Η Harrison λέει ότι η Microsoft έχει προσπαθήσει να κάνει την Cortana όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινη. «Θέλαμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί ότι δεν θα αισθανόταν υποταγμένη με οποιονδήποτε τρόπο … ή ότι θα δημιουργούσαμε μια δυναμική που δεν θα θέλαμε να διαιωνίσει κοινωνικά» προσθέτει η Harrison.

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι η Microsoft προσπαθεί να δώσει στην Cortana τη δική της γυναικεία προσωπικότητα. Η Cortana ονομάστηκε από το γυναικείο χαρακτήρα με το ίδιο όνομα από το Halo, ενώ η πραγματική φωνή της είναι της ηθοποιού Jen Taylor.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS