ΑρχικήHow To12χρονος έγινε πρωθυπουργός στη Wikipedia για 2 ημέρες!

12χρονος έγινε πρωθυπουργός στη Wikipedia για 2 ημέρες!

Ένα παιδί 12 χρονών στην Αυστραλία θεώρησε ότι αξίζει τον τίτλο του πρωθυπουργού κι έτσι αποφάσισε να το γράψει στη Wikipedia, κάτι που θα έκανε άλλωστε κάθε σημερινό παιδί που σέβεται τον εαυτό του!

Wikipedia

Ο Orley Fenelon καταγράφτηκε ο 30ος πρωθυπουργός της Αυστραλίας στη Wikipedia για 2 ημέρες! Δίπλα στον Tony Abbott, στην Julia Gillard, την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της χώρας και στον Kevin Rudd, τον πρωθυπουργό που μιλάει άπταιστα κινέζικα!

Ο μικρός απέκτησε πολύ γρήγορα ένα παράλογο επίπεδο δημοτικότητας κι επισκίασε τον τρέχων πρωθυπουργό Malcolm Turnbull  εν άγνοια του!  Ο Fenelon έγινε κεντρικό θέμα σε όλα τα μέσα στην Αυστραλία τα οποία μίλαγαν για το πως άλλαξε τον κόσμο!

Ο μικρός Fenelon δήλωσε ότι δεν περίμενε αυτό το αστείο στη Wikipedia που έκανε με τους φίλους του να κάνει το γύρο του κόσμου. Είπε ότι είχε κάνει παρόμοιες φάρσες και στο παρελθόν αλλά δεν είχαν τραβήξει τόσο την προσοχή.

https://www.secnews.gr/101463/wikipedia-search-engine/Wikipedia Search Engine: Έρχεται ο μεγάλος αντίπαλος της Google?

“Απλά βαριόμουνα και ψάχναμε να κάνουμε ένα αστείο με τους φίλους μου. Είπαμε να κάνουμε κάποιο αστείο σχετικό με τον πρωθυπουργό! Εγώ και κάποιο φίλοι μου επεξεργαζόμασταν κάποιες σελίδες στη Wikipedia κι έτσι είπαμε να κάνουμε εκεί την φάρσα. Πίστευα απλά ότι ήταν κάτι χαζό στο Internet, θα έπαιρνα κάποια likes στο Instagram και μετά από λίγο όλοι θα το ξέχναγαν! “

Αλλά από ότι φαίνεται το Internet δεν το ξέχασε και ο 12χρονος πρωθυπουργός έγινε viral!

https://www.secnews.gr/103054/hacker-paul-price-free-pizza-dominos-app-bug/btn-large” variation=”btn-success”]Hacker βρήκε bug σε pizza app & κέρδισε pizza για μια ζωή… Φοβερό?!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS