ΑρχικήinetΤουρίστες τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να βγάλουν selfie

Τουρίστες τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να βγάλουν selfie

selfie-stick-1024

5 τουρίστες έπεσαν σε γκρεμό, ενώ τραβούσαν selfies στην Γκόα, 2 από τους οποίους μπορεί ποτέ να μην ξαναπερπατήσουν

Η «selfie» εξελίσσεται σε μεταδοτική ασθένεια, η οποία εμφανίστηκε με το λανσάρισμα των πρώτων smartphone εξοπλισμένων με κάμερα. Όσο ισχυρότερη η μπροστινή κάμερα τόσο πιο θανατηφόρα φαίνεται να είναι η επιχείρηση selfie. Είχαμε το θάνατο ενός Ρώσου εφήβου μετά από πτώση , ενώ επιχείρησε μια ακραία selfie πέφτοντας από μια στέγη.

Αυτοί οι 5 τουρίστες στην Γκόα δεν είχαν καλύτερη τύχη. Οι selfies αποδείχθηκαν ένας εφιάλτης για πέντε τουρίστες που έπεσαν από έναν βράχο στο χωριό Αντζούνα του Πανατζί και τραυματίστηκαν όλοι τους. Από τους πέντε τουρίστες, δύο έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Η αστυνομία είπε ότι τα πέντε άτομα έπεσαν από το γκρεμό, στις 22 Φεβρουαρίου καθώς προσπάθησαν να τραβήξουν μία selfie ακουμπώντας στο κιγκλίδωμα, η πύλη του οποίου άνοιξε απρόσμενα. Το περιστατικό συνέβη κοντά στα εξοχικά σπίτια στην πλαγιά του λόφου, που ήταν ο τόπος διαμονής των τουριστών.

“Δύο γυναίκες έπεσαν ανάσκελα πάνω σε μια πέτρα και έχουν εισαχθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Οι γιατροί είπαν ότι θα μπορούσαν να παραλύσουν για την υπόλοιπη ζωή τους” είπε σήμερα ο επιθεωρητής της αστυνομίας Paresh Naik.

Όσο για τους άλλους τρεις, πήραν εξιτήριο αφού τους χορηγήθηκε πρωτοβάθμια εξέταση, είπε.

«Τα μέλη της οικογένειας των δύο γυναικών έχουν αρνηθεί να καταθέσουν κάποια επίσημη καταγγελία στην αστυνομία, αλλά έχουμε ζητήσει από τον υπο-διαιρεμένο δικαστή να καταγράψει τις δηλώσεις τους» είπε ο κ Naik.

Η αστυνομία αρνήθηκε να αποκαλύψει τα ονόματα των γυναικών, αλλά είπε ότι όλοι όσοι τραυματίστηκαν στο περιστατικό είναι κοντά στα 30 τους.

Φαίνεται ότι η τρέλα των selfie έχει πάει πολύ στραβά στην Ινδία. Τουλάχιστον 27 θάνατοι που σχετίζονται με αυτές συνέβηκαν σε όλο τον κόσμο το περασμένο έτος και περίπου οι μισοί από αυτούς έχουν λάβει χώρα στην Ινδία, αναφέρει η Washington Post. Ινδοί σκοτώθηκαν από ένα επερχόμενο τρένο, πέφτοντας από έναν απότομο βράχο, πέφτοντας σε ένα κανάλι, από μια βάρκα και πνίγηκαν στη θάλασσα ενώ τραβούσαν selfie. Τον Σεπτέμβριο, ένας Ιάπωνας πέθανε μετά από πτώση από τα σκαλιά του Ταζ Μαχάλ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS