ΑρχικήinetContinuum: Δείτε πώς συνδυάζεται με το Remote Desktop στα Windows 10 Mobile

Continuum: Δείτε πώς συνδυάζεται με το Remote Desktop στα Windows 10 Mobile

To Continuum είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Windows 10 Mobile και δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Microsoft το φιγουράρει για την προώθηση του νέου λειτουργικού συστήματος της.

Continuum

Έτσι ένα νέο βίντεο κυκλοφόρησε χθες στο YouTube που δείχνει πως συσκευές με Windows 10 Mobile, όπως η Lumia 950 και η 950 XL, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εργαστούν μαζί με ένα Windows PC με ελάχιστη προσπάθεια, φυσικά με τη βοήθεια του Continuum.

Στο τέχνασμα του βίντεο χρησιμοποιείται και η βοήθεια του Remote Desktop, μιας διαθέσιμης εφαρμογής για Windows 10 Mobile συσκευές που σας επιτρέπει να εργάζεστε απομακρυσμένα σε υπολογιστές με Windows. Έτσι, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μετατρέψετε με το Cοntinuum το τηλέφωνό σας σε έναν υπολογιστή και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το Remote Desktop στο κινητό σας για να συνδεθείτε με έναν απομακρυσμένο desktop υπολογιστή.

Η εφαρμογή Remote Desktop είναι προς το παρόν διαθέσιμη ως preview στο store των Windows, αλλά λειτουργεί αρκετά άψογα, γι’αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει σε σταθερή μορφή πολύ σύντομα.

Η εφαρμογή είναι φυσικά εντελώς δωρεάν. Δείτε παρακάτω το βίντεο της Microsoft:

https://www.youtube.com/watch?v=XxOrZ5sWI4o

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS