ΑρχικήinetΔιέρρευσαν φωτογραφίες του LG G5 που δείχνουν διπλή πίσω κάμερα!

Διέρρευσαν φωτογραφίες του LG G5 που δείχνουν διπλή πίσω κάμερα!

Εβδομάδες πριν από ότι είχε προγραμματίσει η LG για να παρουσιάσει ένα νέο smartphone στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, διέρρευσε ένα σύνολο φωτογραφιών που φιλοδοξεί να δείξει την επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, το LG G5.

Αν και δεν υπάρχουν πολλά να δούμε – η συσκευή στη φωτογραφία είναι -σχεδόν- εντελώς κρυμμένη πίσω από μια θήκη – οι φωτογραφίες, που ανακαλύφθηκαν από το Droid Life, υποδηλώνουν ότι το τηλέφωνο θα έχει διπλές πίσω κάμερες.

Σύμφωνα με την πηγή, Droid Life, οι κάμερες έχουν ανάλυση από 16 και 8 megapixels αντίστοιχα, αλλά δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το σκοπό τους. Οι φωτογραφίες δείχνουν, επίσης, ότι το τηλέφωνο θα έχει έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς κάτω από τις κάμερες στο πίσω μέρος, το οποίο συμφωνεί με τα προηγούμενα σχέδια τηλεφώνων LG. Άλλες ορατές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν μια υποδοχή κάρτας SIM / SD στην δεξιά άκρη του τηλεφώνου και μια θύρα USB Type-C στο κάτω μέρος του τηλεφώνου.

Διέρρευσαν φωτογραφίες του LG G5 που δείχνουν διπλή πίσω κάμερα!

Οι φωτογραφίες δεν επιβεβαιώνουν και πολύ την προηγούμενη έκθεση από το CNET Korea, όπου το τηλέφωνο θα έχει modular σχεδιασμό με μια μπαταρία που θα μπορεί εύκολα να αλλάξει αφαιρώντας το κάτω μέρος του τηλεφώνου. Προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι το τηλέφωνο -LG G5-  θα έχει έναν επεξεργαστή Snapdragon 820 και 3GB μνήμης RAM, καθώς και μια 8-megapixel κάμερα, αν και αυτό είναι αδύνατο να επιβεβαιωθεί από τις νέες φωτογραφίες.

Όσον αφορά τις φήμες, όλο αυτό είναι αρκετά επισφαλές, καθώς το λογότυπο της LG δεν είναι ορατό στις φωτογραφίες. Θα ξέρουμε περισσότερα μετά τις 21 Φεβρουαρίου, όπου έχει προγραμματιστεί από την LG να παρουσιάσει το τηλέφωνο. Μείνετε συντονισμένοι!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS