ΑρχικήHow ToΠώς να χρησιμοποιήσετε τα Messenger Bots του Facebook εδώ και τώρα

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Messenger Bots του Facebook εδώ και τώρα

Το Facebook έχει κυκλοφορήσει Bots για το Messenger. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα Bots για να μιλήσετε σε μια επιχείρηση και να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες όπως δελτία καιρού, ειδήσεις, εισιτήρια κινηματογράφων και λοιπά απευθείας από το Messenger chat σας. Συνεχίστε την ανάγνωση και γνωρίστε πώς να χρησιμοποιήσετε τα Messenger Bots του Facebοok αυτή τη στιγμή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Messenger Bots του Facebook εδώ και τώρα

Από τη σκηνή του συνεδρίου προγραμματιστών F8, το Facebook σιγουρεύτηκε ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το κοινωνικό δίκτυο λαμβάνει τα βίντεο πολύ σοβαρά ως μέρος της 10χρονης πορείας του. Ένα άλλο πράγμα που ο Mark Zuckerberg τόνισε ήταν ότι το μέλλον του Messenger βρίσκεται στα χέρια των bots.

Η εταιρεία αποκάλυψε την Αποστολή και Λήψη API για τους προγραμματιστές που θα τους επιτρέψει να χτίσουν bots για το Messenger άμεσα. Για να γίνει πιο περίπλοκο, τα bots χρησιμοποιούν μηχανική μάθηση, το Facebοok ανακοίνωσε ένα πιο ισχυρό πλαίσιο bot, το Bot Engine.

Κατά το συνέδριο, ο Mark Zuckerberg επανέλαβε τα επιτυχημένα γεγονότα του Messenger. Με τεράστια απήχησή της, οι προγραμματιστές μπορούν να στοχεύσουν τους τελικούς χρήστες, που ήδη υπάρχουν. Η εταιρεία αναμένει ότι τα bots μπορεί να προσφέρουν μια νέα και ανανεωμένη υπηρεσία συνδέοντας τις επιχειρήσεις και τους χρήστες μέσω του Messenger chat.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Facebook Messenger Bots άμεσα;

Εάν παιδεύεστε για να καταλάβετε πώς μοιάζουν τα bots στο Facebοok και πώς λειτουργούν, ηρεμήστε. Πρόκειται απλά bots που εκτελούν μία συγκεκριμένη υπηρεσία και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Όμως, αυτή τη στιγμή, είναι αρκετά συγκεχυμένα και μη-διαισθητικά (unintuitive). Πολλές φορές τα bots δεν ξέρουν τι να κάνουν και καταλήγουν αγωνιζόμενα να επιτελέσουν μια εργασία.

Για να κάνει τα πράγματα ευκολότερα, ο Adarsh Verma του Fossbytes δοκίμασε τα Facebοok Messenger Bots και εμείς σας παραθέτουμε την εμπειρία του:

Ξεκίνησα με το F8 bot του Facebook. Μπορείτε να έχετε και εσείς πρόσβαση μέσω του m.me/f8bot. Όταν επισκεφθείτε αυτό το URL στο τηλέφωνό σας, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το Messenger ή το Facebοok app για να προχωρήσετε.

Επέλεξα Messenger και εδώ είναι οι εικόνες της συνομιλίας μου με F8 Messenger Bot.

[su_carousel source=”media: 103105,103107,103106,103108,103109″ limit=”5″ width=”100″ height=”20″ title=”no”]

Στη συνέχεια, αποφάσισα να δοκιμάσω ένα άλλο Facebook Messenger Bot που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της F8 ομιλία. Ναι, μιλάω για το Poncho, το bot για τις καιρικές συνθήκες που προσποιείται ότι είναι μια γάτα. Η συνομιλία μου με το Poncho ήταν καλύτερη από την εμπειρία μου με το F8 bot. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Poncho μέσω του http://m.me/hiponcho.

Μπορείτε να βρείτε το Poncho και άλλα bots, όπως το CNN, WSJ και λοιπά στο botlist.co και να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Εδώ είναι πώς εξελίχθηκε η συνομιλία μου με το Poncho:

[su_carousel source=”media: 103113,103111,103110,103114,103112″ limit=”5″ width=”100″ height=”20″ title=”no”]

Οπότε μην χάνετε χρόνο, δοκιμάστε τα και εσείς!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS